Annonce
Trekantområdet

Døde jomfruer og dystopisk horror

Dystopia inviterer indenfor på Koldinghus til "Blodets Forbandelse". PR-foto

Kolding: Det er ikke længere sikkert at gå i Koldings gader, i hvert fald ikke hvis man vender sig mod Koldinghus og Dystopias Haunted Castle.

Her kan man komme med rundt i "Blodets Forbandelse". En række unge jomfruer er fundet dræbt i Koldings gader, drænet for blod og med bidmærker på halsen. Hvem eller hvad står bag denne serie af uforklarlige mord? Til at undersøge sagen har bystyret indkaldt den berygtede heksejæger Jørgen Arenfeldt. Han er draget til Koldinghus for at rådføre sig hos lensmanden Caspar Markdanner, der for nyligt er hjemvendt fra korstogene i Fjernøsten med liget af en helgen.

Virkelige skikkelser

Under Haunted Castle kan man gennem interaktivt totalteater opleve uhyggen og historien helt tæt på, når fortællingen bliver levendegjort. Gæsterne går i grupper af 10 gennem slottet, hvor der venter uhyggelige overraskelser i de historiske omgivelser. Hele turen varer halvanden time.

Haunted Castle har premiere fredag 31. januar kl. 18.30. Onsdag 5. februar kl. 17 kan man blive klogere på historien bag Blodets Forbandelse, på vampyrer og på Dystopias arbejde med at formidle historie gennem horror. Her vil der være tre foredrag: Historiker og ph.d. ved Koldinghus Michael Nobel Jakobsen vil fortælle om virkelighedens historiske personer, som er med i Blodets Forbandelse, og som er knyttet til slottet. Psykolog og vampyrekspert Martin Jensen øser ud af sin vampyrviden, og Jonas Bøgh fra Dystopia vil fortælle om at formidle historie gennem horror.

Der er entre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Vejle Madfest kom godt fra start: Men der var nærmest for mange smagsprøver

Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Annonce