Annonce
Ikast-Brande

DF er klar med ni kandidater

DF's samlede kandidathold. Fra venstre ses Peder Fenger, Tina Ostersen, Bo Sand Kristensen, Trine Meldgaard Kristensen, Mikael Würtz, Simon Vanggaard, Jens Laursen, Jytte Graversen og H.C. Hansen. Foto: Dennis Flydtkjær
Dansk Folkeparti i Ikast-Brande Kommune stiller med Simon Vanggaard som borgmesterkandidat.

Nr. Snede: Dansk Folkeparti i Ikast-Brande Kommune er nu klar med ni kandidater til kommunalvalget.

Nummer ét på listen er ikke overraskende 31-årige Simon Vanggaard fra Ikast. Han er nuværende 1. viceborgmester og udvalgsformand for børne- og undervisningsudvalget. Simon Vanggaard er DF's borgmesterkandidat.

Nummer to er Trine Meldgaard Kristensen, 36 år og fra Ikast. Hun er også et af de nuværende byrådsmedlemmer, og hun er næstformand i teknik- og miljøudvalget og medlem af børne- og undervisningsudvalget. Organisatorisk er hun næstformand for Dansk Folkeparti i Ikast-Brande.

Annonce

På tredjepladsen kommer Bo Sand Kristensen, 53 år og fra Brande. Han er nuværende byrådsmedlem og medlem af økonomi og sundhedsudvalget.

Nummer fire på listen er 51-årige Mikael Würtz fra Engesvang. Han er socialpædagog og formand for Engesvang Friluftsbad.

På femtepladsen kommer Tina Ostersen, 45 år og fra Brande. Hun er skattemedarbejder og har i mange år været bestyrelsesmedlem på Dalgas/Blåhøj, og Præstelundskolen.

På sjettepladsen findes Jytte Graversen, 68 år og fra Ejstrupholm. Hun er pensioneret klinikassistent og tidligere bestyrelsesmedlem i Dansk Folkeparti Ikast-Brande.

Nummer syv er Peder Fenger, 55 år og fra Ikast. Han er corona-poder og selvstændig formand for Stafet for livet.

Nummer otte er H.C. Hansen, 78 år og fra Bording. Han er pensioneret programmør og tidligere bestyrelsesmedlem i Dansk Folkeparti Ikast-Brande.

Nummer ni er Jens Laursen, 65 år og fra Brande. Han er selvstændig vognmand.

De ni kandidater opstilles sideordnet.

Flere i kulissen

Simon Vanggaard ser frem til valgkampen:

- Jeg har brugt fire år, på at samle dette stærke hold sammen med bestyrelsen, og vi har fået den bredeste liste, siden sammenlægningsvalget. Vi har dygtige kandidater med rod i det lokale liv, fra alle de tre gamle kommuner. Det er vi stolte over. Det er holdet, der skal bære os frem. Udover dem vi har fået på listen i aften, så har vi et par kandidater mere på spring, og jeg føler mig overbevist om, at vi bliver endnu stærkere. Jeg glæder mig meget til at komme i valgkamp med det her team, udtaler han.

DF's Simon Vanggaard bliver partiets borgmesterkandidat ved det kommende kommunalvalg i november. Arkivfoto

Kandidatlisten blev præsenteret torsdag aften, hvor Dansk Folkeparti havde opstillingsmøde og generalforsamling i Nørre Snede Hallen.

Lokalforeningens nuværende formand, regionsrådsmedlem Ole Revsgaard Andersen, valgte ikke at genopstille. Derfor skulle partiet vælge ny formand. Dette blev den 21-årige ejendomsmægler-trainee Mads Breum Berg fra Hampen.

Til næstformandsposten stillede hele tre kandidater op. Af de tre kandidater blev byrådsmedlem Trine Meldgaard Kristensen valgt som næstformand.

Bestyrelsen ser nu således ud: Mads Breum Berg, Hampen (formand), Trine Meldgaard Kristensen, Ikast (næstformand), Mikael Würtz, Engesvang, Kurt Kristensen, Brande, Tina Ostersen, Brande, Peder Fenger, Ikast (suppleant) og Jytte Graversen, Ejstrupholm (suppleant).

Annonce
Jelling For abonnenter

Kan du spotte dem? Derfor er nyt kameralignende udstyr placeret i to befærdede områder

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Fjerde strejkeudvidelse på fire uger bliver næppe den sidste: - Det vil kunne mærkes i Vejle, det er der slet ingen tvivl om

Erhverv For abonnenter

Svejsevirksomhed har vokseværk: Har oprettet ny afdeling og leder stadig efter folk

Alarm 112

Efterlysningen virkede: Mistænkt for røveriforsøg har meldt sig selv

Navne

Oversigt: Disse nekrologer og mindeord bragte vi i juli 2021

Alarm 112 For abonnenter

Mobilhul forhindrer ambulancer i at sende hjertedata til hospitalet

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Et helt elektrisk jubilæum: Midtjyllands Elektricitetsforsynings Selskab runder de 100 år

Erhverv

Rikkes iværksætter-succes er blevet for stor til byen: Nu rykker hele produktionen til ny adresse

Danmark

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Vejle Boldklub

VB tester engelsk angriber med Premier League-kampe

Kultur For abonnenter

Præsten klar med det 11. bud: Du skal give din viden videre

Gamle dage

En mærkelig historie: Da oprøret brød ud på Bornholm, fik herregården ved Børkop ny ejer

Annonce