Annonce
Navne

Direktør i Horsens fortsætter som formand for DI Sydøstjylland - tømrermester i Stensballe er ny i bestyrelsen

- I den kommende periode skal vi arbejde for, at vores lokale virksomheder både nu og i fremtiden kan få den arbejdskraft, som de har brug for. Det begynder allerede nu at give udfordringer, og derfor arbejder bestyrelsen også med, at flere unge skal tage en erhvervsuddannelse, siger formand Johannes Saugbjerg i en pressemeddelelse fra DI Sydøstjylland. Arkivfoto: Morten Pape

Valg: Johannes Saugbjerg, der er adm. direktør i Vola A/S i Horsens, var ikke på valg på årets generalforsamling i DI Sydøstjylland, men han blev på det konstituerende møde genvalgt som formand for de 586 lokale industri- og byggevirksomheder i Horsens, Hedensted, Odder og på Samsø.

Adm. direktør Lars Nonbye fra Ole Nonbye a/s i Odder og koncerndirektør Anders Brix fra Palsgaard A/S ved Juelsminde blev genvalgt som næstformænd.

Derudover var der genvalg til adm. direktør Mikkel Krogslund Andersen, Nissens A/S i Horsens, adm. direktør Jan J. Samuelsen, System TM A/S i Odder, medindehaver Flemming Laursen, Ejvind Laursen A/S i Hedensted, adm. direktør John Riis, LGT Logistics A/S i Horsens, adm. direktør Hans Christian Schur, Schur Pack Denmark A/S i Horsens, adm. direktør Svend K. Andersen, HiFlux Filtration A/S i Hedensted, og managing director Kasper Bregendahl, Simpson Strong-Tie A/S i Odder, oplyser DI Sydøstjylland i en pressemeddelelse.

Annonce

Tømrermester Jens Arne Pedersen fra AJ Byggeservice A/S i Stensballe, Horsens, blev valgt ind i bestyrelsen som ny repræsentant for byggeriet. DI og Dansk Byggeri fusionerede pr. 1. september 2020, og derfor er DI Sydøstjyllands bestyrelse blevet udvidet med en ekstra repræsentant fra bygge- og anlægsbranchen.

Bestyrelsen består desuden af medejer Tine Valente, Steel Products A/S i Horsens, og adm. direktør Thomas Iversen, Brimas A/S i Horsens, der ikke var på valg.

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Egtved For abonnenter

Thyra, Kasper og rigtigt mange andre risikerer at skulle vinke farvel til noget af det, som de holder meget af - meget snart

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Live valgdebat: Hvordan får vi bedre offentlig transport, hvor skal solcelleparkerne ligge, og hvilke byer skal have byggegrunde?

Vejle Boldklub For abonnenter

Minut for minut: VB vinder 3-1 efter straffesparkskonkurrence

Alarm 112

De afslørede sig selv: Butikstyve kom i slagsmål uden for forretningen

Billund For abonnenter

Niårige Magnus har en kræfttumor i hjernen og har fået 81 gange kemo: - Vi nyder ham, mens vi har ham

Alarm 112

Han kørte videre fra påkørsel: Vaks trafikant fulgte efter ham

Vejle For abonnenter

Dømt for sygehus-svindel, de lokale lejere bor billigere, gågaden lukket for valgplakater, Vejle kåret som årets transportkommune og lokal forening ramt af global varekrise: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Navne

Lena har været 40 år ved kommunen

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Lene Langelund lukker sin ellers velkørende butik i Hedensted: Har sidste åbningsdag 27. november

Danmark

Heunicke: Flere skal vaccineres hvis Danmark skal være åbent

Vejle

Alternativt bingo: Håbefuldt parti benytter sine få valgplakater som spilleplader - det er ikke specielt grønt at spille med

Billund For abonnenter

Kirkbi har købt endnu en bygning i Billunds bymidte: Prisen var 18 millioner kroner

GAMLE DAGE

En vaskeægte iværksætter: Manden, der satte Vejle på søkortet, havde et heftigt og lidenskabeligt temperament

Annonce