Annonce
Navne

Direktør i Horsens fortsætter som formand for DI Sydøstjylland - tømrermester i Stensballe er ny i bestyrelsen

- I den kommende periode skal vi arbejde for, at vores lokale virksomheder både nu og i fremtiden kan få den arbejdskraft, som de har brug for. Det begynder allerede nu at give udfordringer, og derfor arbejder bestyrelsen også med, at flere unge skal tage en erhvervsuddannelse, siger formand Johannes Saugbjerg i en pressemeddelelse fra DI Sydøstjylland. Arkivfoto: Morten Pape

Valg: Johannes Saugbjerg, der er adm. direktør i Vola A/S i Horsens, var ikke på valg på årets generalforsamling i DI Sydøstjylland, men han blev på det konstituerende møde genvalgt som formand for de 586 lokale industri- og byggevirksomheder i Horsens, Hedensted, Odder og på Samsø.

Adm. direktør Lars Nonbye fra Ole Nonbye a/s i Odder og koncerndirektør Anders Brix fra Palsgaard A/S ved Juelsminde blev genvalgt som næstformænd.

Derudover var der genvalg til adm. direktør Mikkel Krogslund Andersen, Nissens A/S i Horsens, adm. direktør Jan J. Samuelsen, System TM A/S i Odder, medindehaver Flemming Laursen, Ejvind Laursen A/S i Hedensted, adm. direktør John Riis, LGT Logistics A/S i Horsens, adm. direktør Hans Christian Schur, Schur Pack Denmark A/S i Horsens, adm. direktør Svend K. Andersen, HiFlux Filtration A/S i Hedensted, og managing director Kasper Bregendahl, Simpson Strong-Tie A/S i Odder, oplyser DI Sydøstjylland i en pressemeddelelse.

Annonce

Tømrermester Jens Arne Pedersen fra AJ Byggeservice A/S i Stensballe, Horsens, blev valgt ind i bestyrelsen som ny repræsentant for byggeriet. DI og Dansk Byggeri fusionerede pr. 1. september 2020, og derfor er DI Sydøstjyllands bestyrelse blevet udvidet med en ekstra repræsentant fra bygge- og anlægsbranchen.

Bestyrelsen består desuden af medejer Tine Valente, Steel Products A/S i Horsens, og adm. direktør Thomas Iversen, Brimas A/S i Horsens, der ikke var på valg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce