Annonce
Vejle Boldklub

Dom gjorde comeback for VB; reserverne vandt med 4-0, da talentfuld offensivspiller scorede hattrick

Dominic Vinicius gjorde comeback, da VB-reserverne mandag mødte OB. Dermed tog den brasilianske angriber et skridt i den rigtige retning. Arkivfoto: Lars Rasborg
Der er endnu et stykke vej, inden Dominic Vinicius er klar til Superligaen, lød vurderingen fra VB-træner Steffen Kielstrup.

Vejle: Dominic Vinicius spillede hele første halvleg, da Vejle Boldklubs mandag mødte OB i reserveligaen.

Dermed fik den brasilianske angriber sine første spilminutter i cirka et år, og han slap udmærket fra de 45 minutter mod fynboerne.

- Han har fortsat et stykke vej, inden han er tilbage ved fordums styrke, som vi selvfølgelig håber, han rammer, sagde Steffen Kielstrup, som har ansvaret, når VB-reserverne er i kamp.

Annonce

Dominic Vinicius er i gang med genoptræningen efter to alvorlige knæskader, der betød, at han det seneste halvandet år blot spillede én kamp.

- Det er godt for ham at komme i kamp, så det hele ikke bare bliver sure løb og træning, men at han også får spillet noget fodbold, sagde Kielstrup.

Dominic Vinicius spillede helt i front hos VB, som vandt kampen med 4-0.

Hattrick af Gammelgaard

De første tre af de fire mål scorede Christian Gammelgaard, som sørgede for, at VB gik til pause foran med 3-0.

Dermed begyndte ugen godt for U19-spilleren Gammelgaard, som dagen inden for første gang var med omkring superliga-holdet, da han indgik i truppen til Brøndby-kampen uden dog at komme på banen.

Christian Gammelgaard spillede højre kant mod OB, men ifølge Steffen Kielstrup kan Gammelgaard også spillere mere centralt i banen.

- Han fik vist noget af det, han kan. Han tog mange gode dybe løb, og det var også på den måde, han scorede to af målene, sagde Kielstrup.

Annonce

Skiftede syv mand i pausen

VB spillede første halvleg med en stribe spillere fra førsteholdstruppen på banen, men hovedparten af dem blev ude, da anden halvleg begyndte.

- Vi har kamp igen på fredag, og vi vurderede, at det optimale er, at de fik en halvleg, så de er klar, når vi begynder på forberedelserne til vores næste kamp, sagde Steffen Kielstrup.

Blandt andre spillede Saeid Ezatolahi første halvleg, og den slap han fint fra, og også Lundrim Hetemi gjorde sig godt gældende, inden også han lod sig udskifte.

Anden halvleg lignede en giftig opgave for et hold af meget unge VB’ere, som kom op mod et OB-hold, der talte mange fine navne; blandt andre Simon Okosun, Troels Kløve, Emmanuel Sabbi, Mart Lieder og Kasper Larsen.

VB’erne holdt dog stand, og med et kvarter igen udbyggede Patrick Karder føringen. Karder er en 17-årige amerikaner, som i øjeblikket er på besøg i VB med henblik på en eventuel aftale i forhold til holdet i U19 Ligaen.

- Det første kvarter havde vi lidt problemer, men generelt spillede vi en god kamp med mange fine præstationer, sagde Steffen Kielstrup.

- Vi brugte flere spillere på uvante positioner, men alle gjorde, hvad de kunne, fortsatte han.

Én af dem, som spillede ude af position, var Hans Høllsberg, der normalt spiller på den centrale midtbane, men mod OB spillede i det centrale forsvar med Oliver Olsson og Heron Crespo som makkere. En opgave, Høllsberg løste godt.

VB-OB 4-0 (3-0)

Reserveligaen, pulje 2

Mål: 1-0 Christian Gammelgaard (25.), 2-0 Christian Gammelgaard (35.), 3-0 Christian Gammelgaard (40.), 4-0 Patrick Karder (40.).

VB (3-4-3): Alexander Brunst - Oliver Olsson (Wilhelm Stage, 46.), Hans Høllsberg (Magnus Rasmussen, 46.), Heron Crespo da Silva (Max Nielsen 46.) - Kevin Custovic (Mads Holten, 46.), Lundrim Hetemi (Guy Phon-Ek Jensen, 46.), Saeid Ezatolahi ()Mads Gude, 46.) Lucas Henriksen, 75.)) , Adama Fofana (Lauenstein, 62.) - Christian Gammelgaard (Salieu Drammeh, 62.), Dominic Vinicius (Patrick Karder, 46.), Brandon Pierrick (Tobias Lauritsen, 62.).

Annonce
VEJLE For abonnenter

Erhvervsområde midt i byen er dødsdømt og erstattes af 110 boliger i løbet af de kommende fire år: Det kan du vente dig

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se de eventyrlige julelys på den velbesøgte villavej: 'Det kan godt være svært at komme ud af indkørslen mellem klokken 17 og 18'

Alarm 112 For abonnenter

Politiet forbyder båthorn i Sandvad: 'I må gerne demonstrere, men det skal være i stilhed' - lokalrådsformand føler, at staten giver de utilfredse mundkurv på

Sport

Danmark storsejrede, men alligevel blev det en trist VM-indledning: Mia Rej blev båret ud med en alvorlig skade

Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Vejle For abonnenter

Vores madanmelder gæster indisk restaurant i Vejle: Tam og kedelig oplevelse - og hvor i alverden var mangosaucen?

Vejle Boldklub

Så kom han på tavlen igen:  Dominic Vinicius scorede, da VB vandt over OB

Alarm 112

Iskolde tyve kom på besøg, mens husets ejer var i bad: Det kan være en del af noget større

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Jelling

Vores børn er bange, og vi føler os fanget i eget hjem: Sandvads borgere tager bladet fra munden

KOMMENTAR For abonnenter

Lad mig sige det lige ud: Det er for åndssvagt ikke at værne endnu mere om 'de åndssvages' historie

Hedensted

Kro og bodega ramt af flere corona-tilfælde: Besøgende opfordres til at blive testet

Annonce