Annonce
Vejle

Dystopia er klar til et par skræmmende måneder

Dystopia byder på både haunted house og Horror-Run i de kommende måneder. Arkivfoto: Mads Hansen

Efteråret står igen i horrorens tegn hos Dystopia på Mørkedalsvej.

Vejle: Igen i år vil der til efteråret være skræmmende oplevelser at hente hos Dystopia i og omkring den nedlagte fabrik i Mørkedalen.

Horror-entusiasterne skriver på deres facebookside, at de over 13 dage i løbet efteråret igen i år vil lave "Danmarks mest skræmmende haunted house".

I årets udgave kan man se frem til at deltage som forsøgspersoner i en række eksperimenter, og endda opleve nogle af slagsen, der ikke er blevet helt vellykket.

Årets første haunted house løber af stablen fredag den 29. september, og derefter vil der være forestillinger frem til og med lørdag den 28. oktober.

i opslaget på Facebook skriver Dystopia, at priser og åbningstider for arrangementerne vil blive meldt ud engang i fremtiden.

Der vil være masser af zombier i Dystopias forestillinger til efteråret. Arkivfoto: Mads Hansen

Inden uhyggelige huse og eksperimenter overtager horror-gruppens arbejde, skal folkene bag Dystopia nemlig først have afviklet deres horrorbaserede motionsløb Dystopia Horror-Run med den ildevarslende undertitel Zombie Massacre - Zombie Massakren.

Det fem kilometer lange motionsløb finder sted den 26. august, og undervejs vil der være en masse forhindringer og ikke mindst zombier. Løbet går i alt sin enkelthed ud på at gennemføre, uden at miste alle sine tre liv til zombierne.

Tilmeldingen til løbet er startet på www.dystopia.dk, hvor man også kan finde mere info om både løbet og efterårets haunted house.

I videoen herunder, kan du se en af hovedpersonerne fra årets Horror-Run, Mr. Piggy, skræmme nogle nyudklækkede studenter.

Alle aktiviteterne kommer til at foregå i og omkring Dystopias base på Mørkedalsvej. Arkivfoto: Mads Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce