Annonce
Erhverv

Efter hotel-konkurs: Ejerne satser på at drive Bredehus videre

Forpagterne af Hotel Bredehus har begæret sig selv konkurs - men ejerne af bygningerne håber at få hotellet i drift igen hurtigt muligt. Arkivfoto: Jesper Werge
Ejerne af Hotel Bredehus, Peter og Henrik Prüsse, ønsker at genåbne hotellet hurtigst muligt. Ejerne er allerede i dialog med flere af de ansatte.
Annonce

Bredsten: Støvet får ikke lov til at lægge sig efter fredagens konkurs i Hotel Bredehus i Bredsten.

Hotellet har i de seneste år været forpagtet ud til Vejle-restauratørerne Søren Riis og Jan Søgaard, der i sidste uge valgte at indgive egen konkursbegæring af driftsselskabet til Skifteretten i Kolding.

Det kalder ejerne af Hotel Bredehus, brødrene Henrik og Peter Prüsse, for rettidig omhu.

- Vi ved, at Søren og Jan er dybt berørt over konkursen. Men der var ikke andre muligheder, og den vigtigste opgave for os lige nu er at få åbnet hotellet så hurtigt som muligt. Lige nu må vi vente på, at konkursen bliver behandlet i skifteretten, og at der bliver skrevet et konkursdekret. Først herefter kan vi tage hul på rekonstruktionen, forklarer Peter Prüsse.

De ejer Bredehus

  • Brødrene Peter og Henrik Prüsse overtog Hotel Bredehus i januar 2014 og åbnede det igen i påsken sammen år.
  • I februar 2016 forpagtede de hotel og restaurant ud til Vejle-restauratørerne Søren Riis og Jan Søgaard.
  • Ud over Hotel Bredehus står brødrene Prüsse bag JTT Conveying A/S, der er totalleverandør af transportanlæg og -komponenter.
Annonce

Mange henvendelser

Siden konkursen blev kendt, har Peter og Henrik Prüsse fået mange henvendelser.

- Vi valgte derfor at svare nogle af vores mange kunder på avisens Facebook-side. Men jeg vil gerne cementere, at alle de arrangementer og familiefester, der var i ordrebogen, vil blive gennemført. Vi er klar til at gå i gang, så snart regeringen giver grønt lys, siger Peter Prüsse.

Han vil ikke udelukke et fremtidigt samarbejde med de tidligere forpagtere.

- Lige nu er det vigtigste, at vi er i dialog med de tidligere ansatte, der mistede jobbet ved konkursen, men som nævnt bliver det først efter, at konkursen er behandlet i skifteretten, siger Peter Prüsse.

Ejerne af Hotel Bredehus, Peter og Henrik Prüsse, vil genåbe hotellet hurtigst muligt. Det sker efter, at Søren Riis og Jan Søgaard (billedet) i sidste uge valgte at indgive konkursbegæring. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Danmark

Lyt til Danmark Fortæller:  Scandinavian Star - Bror til brandoffer har ikke mange forhåbninger til ny efterforskning af skibsbrand

Annonce