Annonce
112

En person er sigtet i forbindelse med dødsfaldet i Vesterlund

Mandag formiddag blev en 38-årig kvinde fra Thyregod fundet død i dette sommerhus i Vesterlund. Foto: Børge Larsen
Vejle Amts Folkeblad erfarer, at den 38-årige kvinde, der blev fundet død mandag, er Iben Salling Syrik fra Thyregod.
Annonce

Vesterlund/Thyregod: Det er kun ganske få informationer, der er sluppet ud fra efterforskningscenteret i Vejle i forbindelse med sagen om den 38-årige kvinde, som blev fundet død ved et sommerhus i Vesterlund mandag formiddag.

Vicepolitiinspektør Carsten Thostrup oplyser, at man afventer den endelige obduktionserklæring og de kriminaltekniske undersøgelser, før politiet kan oplyse yderligere i sagen.

Han bekræfter dog, at der mandag blev anholdt en person i forbindelse med sagen. Personen var inde til afhøring på politistationen, hvorefter han blev løsladt igen.

- Vedkommende er fortsat sigtet i sagen med de rettigheder, der følger med, forklarer Carsten Thostrup og uddyber, at det blandt andet er retten til ikke at udtale sig, samt retten til en advokat.

Vicepolitiinspektøren ønsker ikke at oplyse den sigtedes alder, og hvad dennes relation til den afdøde kvinde er.

Annonce

Kvinde fra Thyregod

Ifølge Vejle Amts Folkeblads oplysninger, er den afdøde kvinde den 38-årige Iben Salling Syrik, som er opvokset i Thyregod.

Hun opdrættede blandt andet heste, underviste i ridning og boede op til sin død i sine forældres sommerhus i Vesterlund.

Leder af efterforskningscenteret i Vejle, Carsten Thostrup, ønsker ikke at kommentere sagen yderligere på nuværende tidspunkt. Han fortæller blot, at politiet arbejder videre med flere forskellige teorier i forbindelse med den 38-årige kvindes dødsfald.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Danmark For abonnenter

20-årige Sofie døde i badekar på bosted: Medarbejdere makulerede vigtig badeinstruks

Annonce