Annonce
Give

GS Boligudlejning bygger 23 udlejningshuse i Grønborgparken

GS Boligudlejning bygger 23 udlejningshuse i Grønborgparken i Give. De to lokale ejendomsmæglere Maiken Nørtoft, Realmæglerne og Lars Secher, Danbolig, er med til at formidle salget af projektet. I midten ses de to indehavere af GS Boligudlejning Christian Skifter og Hans Jørn Gregersen. Foto: Jim Hoff
Give mangler i den grad lejeboliger af en vis standard og kvalitet, men den problematik tages der nu hul på. GS Boligudlejning har opkøbt selskabet bag Grønborgparken og bygger nu 23 lejeboliger som single-huse.

Give: Der er godt nyt til et udfordret boligmarked i Give. Om alt går efter planen, vil de første nye lejeboliger ud af 23 projekterede lavenergi pyramidehuse stå klar til indflytning i Grønborgparken den 1. februar 2021.

Det er virksomheden GS Boligudlejning fra Daugaard, der står bag projektet. De to indehavere Christian Skifter og Hans Jørn Gregersen har opkøbt selskabet 'Nørtoftland', der ejede byggegrundene i Grønborgparken.

Det betyder, at GS Boligudeljning så snart byggetilladelsen er på plads går i gang med at bygge i alt 23 såkaldte single-huse, altså fritliggende mindre parcelhuse.

Annonce

Stor mangel på den slags huse

- Der er tale om lejeboliger på 109 kvadratmeter af høj kvalitet. Husene har egen carport, solceller og genvex, der er forberedt stander til opladning af el-biler, og husene kommer naturligvis med den allerbedste energimærkning, fortæller Christian Skifter.

Virksomheden har specialiseret i denne her slags byggeri, hvor temaet enkeltstående mindre parcelhuse til udlejning.

- Vi har bygget denne slags huse her i Strib, Lindved, Øster Snede, Vejle og Daugård, og vi har hvert sted oplevet, at der har været rigtig stor interesse for husene. Det forventer vi også, at der vil blive i Give, for vi har fra de lokale mæglere erfaret, at der er rigtig stor mangel på netop gode nye udlejningshuse i denne her størrelse i byen, siger Christian Skifter, der allerede nu har de første fem-seks meget interesserede aftagere af en ny lejebolig i Grønborgparken på blokken.

Annonce

Lige dét vi har sukket efter

Netop de to de lokale mæglere Maiken Nørtoft fra Realmæglerne og Lars Secher fra Danbolig er involveret i det nye projekt. De skal sammen med Christian Skifter stå for formidlingen og markedsføringen af de 23 nye udlejningshuse.


Vi har store positive forventninger til 'Grønborgpark-projektet', fordi vi kender til de udfordringer, der er på boligmarkedet i Give

Christian Skifter, indehaver GS Boligudlejning


- Det her projekt er netop sådan noget, vi har gået og sukket efter gennem de sidste 3-4 år. Manglen på gode lejeboliger er stor her i byen, og eksempelvis Domea kører med meget lange ventelister. Samtidig holder de ældre borgere i byen meget igen med at sætte deres huse til salg, fordi de der søger velegnede lejeboliger ingen steder har at flytte hen, så nu kan der forhåbentlig komme gang i en positiv udvikling, lyder det samstemmende fra Maiken Nørtoft og Lars Secher.

Annonce

Forventet spadestik medio september

Christian Skifter håber og forventer, at der kan tages spadestik medio september. Projektet er gennemprøvet og køreklar, og baseret på erfaringerne fra de lignende projekter i de før omtalte byer, regner han med, at kommunen er klar med stemplet meget snart.

- Vores gravemaskiner står bare og venter på at komme i gang. Vi er klar, og kommer vi i gang medio september vil de første huse stå klar til 1. februar, og derefter vil de løbende blive klar. Vi har store positive forventninger til 'Grønborgpark-projektet', fordi vi kender til de udfordringer, der er på boligmarkedet i Give. Vi vil søge lokale samarbejdspartnere så meget som muligt, og det er også i den ånd, at vi har allieret os med Realmæglerne og Danbolig i byen, pointerer Christian Skifter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Vejle Madfest kom godt fra start: Men der var nærmest for mange smagsprøver

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce