Annonce
Vejle

Gysermestre sætter gang i påskejagt på 10.000 æg

Påskeharen er helt klar til at gemme de 10.000 æg, som er en ikke ubetydelig del af påskejagten. Arkivfoto

På lørdag bliver der totalt "gang i den" på Mørkedalsvej, når folkene bag Dystopia lokker de yngste borgere med intet mindre end 10.000 påskeæg fyldt med overraskelser

VEJLE: Påske er over os, og mens disse linjer læses holder landets skoler lukket for læsning. Det skaber jo et behov for, at der ligesom skal ske noget andet - og den opfordring har folkene bag oplevelses-virksomheden Dystopia på Mørkedalsvej i Vejle taget helt og aldeles alvorligt.

- Vi laver et stort påske-arrangement på lørdag, hvor vi inviterer alle børn til at gå på jagt sammen med os. Det bliver en jagt på slikfyldte påskeæg, som er gemt rundt i Utopia, som vi kalder området heroppe. Vi håber selvfølgelig at mange vil tage udfordringen op, forklarer Jonas Bøgh Pedersen, der er en af folkene bag Dystopia.

Arrangementet indebærer hele 10.000 æg, der vil være lagt ud af arrangørerne.

Der kan leges igennem

- Vi har delt det op i tre jagter, som så starter henholdsvis klokken 11, 13 og 15. Og vi sørger selvfølgelig for, at de 10.000 æg også er delt op i tre lige store dele, understreger han.

Meningen er så, at der skal ledes efter påskeæg i en times tid, hvorefter arrangørerne så bruger den mellemliggende time på at gøre klar til næste omgang.

- Men det slutter ikke med jagten, for vi har også sørget for at sammensætte et væld af påske-relaterede aktiviteter, forklarer Jonas Bøgh Pedersen.

Når man er færdig med æggejagten er der således 12 forskellige poster, hvor der kan leges igennem.

Annonce

For børn under otte år

- Vi har lavet petanque med æg, mulighed for at puste æg og lave påsketegninger og alt muligt andet, fortæller Jonas Bøgh Pedersen.

Billetprisen for at deltage i herlighederne er 125 kroner, og aldersgrænsen for deltagelse er maksimalt otte år.

Forældre, bedsteforældre og ældre søskende kan komme med gratis, men det er kun børn med billet får en pose til indsamling af æg.

Læs meget mere om påskejagten på www.utopia.dystopia.dk. Her kan man også købe billetter.

Se lidt film om påskejagten her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Landsholdslæge bekræfter hjertestop: Men alle test ser fine ud

Sport

Vejle-boksere tror på medaljer

Vejle

Varm opbakning til udendørs musikfester: Bare gi' den gas, unge venner - alle de sure gamle må stikke hø i ørerne!

Annonce