Annonce
Jelling

Jelling Bryggeri har skiftet formand

Mangeårig formand for Jelling Bryggeri, Preben Schou (på billedet), har trukket sig og fortsætter som almindelig bestyrelsesmedlem. Arkivfoto
Det ene af byens to bryggerier har ændret i formandsskabet.
Annonce

Jelling: På netop afholdte bestyrelsesmøde har Jelling Bryggeri fået ny bestyrelsesformand. Henrik Løvschall har overtaget stafetten efter Preben Schou. Henrik har været en del af bestyrelsen siden 2014.

Preben Schou har siden bryggeriets start i 2007 været med i bestyrelsen, heraf syv år som formand.

- Vi er utrolig glade for, at Preben fortsætter i bestyrelsen af Jelling Bryggeri A/S og er meget taknemlige for den store indsats, som han har ydet gennem årene, udtaler den nye formand, Henrik Løvschall.

Ifølge bryggeriets egen hjemmeside er Jelling Bryggeri et af landets mindste bryggerier med en årlig produktion på 20-25.000 liter øl.

Annonce

Release på årets julebryg

Nyheden om formandsskiftet kommer få dage før den årlige Julebryg Release, som finder sted i Byens Café lørdag 2. november klokken 16.

Her vil det lokale band Hobo’s sørge for den musikalske underholdning til en festlig eftermiddag og aften for hele familien. Preben Schou læser blandt andet julehistorier for børnene, mens de voksne kan nyde et glas juleøl og en snak med vennerne.

Juleøllen fra Jelling Bryggeri hedder i øvrigt Kongens Julebryg. Den er en fyldig mørk belgisk ale, og ifølge det lokale bryggeri "har øllen en karakteristisk aroma fra Münchenermalten, som ledsages af en moderat bitterhed samt sødme fra alkoholen".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce