Annonce
Vejle Boldklub

Kjartan Finnbogason: Dejlig afslutning på en lang og emotionel sæson

Spillerne blev efter kampen fejret ude foran stadion, og for Kjartan Finnbogasons vedkommende skete det med en stor øl i den ene hånd, en dåseøl i den anden, og et af sine børn ved sin side pakket ind i det islandske flag. Foto: Ludvig Dittmann
VB-matchvinder Ylber Ramadani glad for, at det blev afgjort i første hug.
Annonce

Vejle: En dejlig afslutning på en emotionel sæson.

Kjartan Finnbogason var tirsdag aften lige så glad, som han 13 måneder tidligere var ked af det. Da rykkede han sammen med Vejle Boldklub ud af Superligaen på grund af nederlaget til Hobro på Vejle Stadion efter en kamp, hvor Finnbogason brændte straffespark.

- Da følte jeg mig lidt som syndebuk, selvom jeg scorede i den første kamp. Nu er vi heldigvis oppe igen, sagde Kjartan Finnbogason.

Han er topscorer for både VB og for hele 1. division med 17 mål, og målene har gjort sit til, at VB igen er superligaklub.

Men helt tilfreds er Finnbogason ikke, og han håber at spille de to sidste kampe:

- Jeg vil gerne lave flere mål og være sikker på, at jeg ender som rækkens topscorer.

Kjartan Finnbogason så tilbage på en lang sæson, som på grund af coronapause strakte sig over det meste af et kalenderår, og det var en sæson, som bød på lidt af hvert for Finnbogason.

- Undervejs i sæsonen mistede jeg min bror, og i forbindelse med coronakrisen blev jeg splittet fra min familie, så det har på flere måder været en emotionel sæson for mig, sagde han.

Annonce

Ekstra træning gav bonus

Mens Finnbogason gik målløs fra banen, fik Ylber Ramadani for tredje gang i denne sæson scoret, og for tredje gang skete på et langskud.

- Jeg har brugt en del tid på at træne langskud, og så er det dejligt, det giver bonus, sagde den albanske midtbanespiller.

Han konstaterede med tilfredshed, at VB sikrede sig oprykningen i første hug og dermed undgår, at afgørelsen trækker i langdrag.

- Man ved aldrig, hvad der kan ske. Havde vi nu tabt, var der nok kommet flere nerver på, når vi spillede næste gang, og så er det jo ikke til at vide hvad, der kunne ske, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce