Annonce
Vejle

Konditor sagde nej til at blive Blomsterbergs efterfølger

Jeanett Pehrsson Ansbjerg har aldrig ønsket at blive en kendt figur på tv. Hun har sagt nej tak til optræde i Den Store Bagedyst som dommer. Foto: Mette Mørk
Jeanett Pehrsson Ansbjerg, der får ansvaret for stort konditori på Vejles gågade, har flere gange takket nej til tv-roller.
Annonce

Uhrhøj: Jeanett Pehrsson Ansbjerg har skabt sig en god og sund forretning på Uhrhøj.

Hun har mange faste aftaler i hotelbranchen, og en skare af faste kunder kører gerne til La Nouvelle på Jellingvej fredag eller lørdag for at hente en god kage til kaffen eller festen. Men den lokale konditor bruger stort set ingen penge på markedsføring.

Hun har gennem 30 år skabt sig et navn i branchen og kunne have været landskendt i dag, hvis hun havde sagt ja til de tilbud, hun har fået gennem årene.

- Jeg blev ringet op af DR, da Mette Blomsterberg stoppede som dommer i “Den store bagedyst”. Men jeg sagde nej til at overtage jobbet, for jeg tror ikke på, at medierne er vejen frem. Der er også en bagside af den medalje, og jeg tror, det er bedre at gøre sig fortjent til den succes, du har, fortæller Jeanett Pehrsson Ansbjerg.

Jeg tror ikke på, at medierne er vejen frem. Der er også en bagside af den medalje, og jeg tror, det er bedre at gøre sig fortjent til den succes, du har.

Jeanett Pehrsson Ansbjerg, konditor

Annonce

Går mere op i hæder end berømmelse

Hun har gentagne gange sagt nej til at deltage i TV2’s bageprogram “Sukkertoppen”, hvor professionelle konditorer dyster parvis på deres faglige kunnen.

- Men jeg har aldrig haft behov for at vise mig frem, og jeg går mere op i den hæder, jeg har fået for det lange seje træk, end konkurrencer. Jeg vil hellere, at folk kender mig på det produkt, jeg udvikler, fortæller konditoren, der er ambassadør for den belgiske chokolade Callebaut .

Hun blev i 2016 hædret med “Køkkenchefernes Sølvnål”, og året efter gjorde hun sig fortjent til den verdenskendte chefkonditor Gert Sørensens æresbevisning “Den Gyldne Rose”. Det var netop nu afdøde Gert Sørensen, som Jeanett Pehrsson Ansbjerg stod i lære hos i Tivoli i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce