Annonce
Vejle

Legofamilien ramt af dødsfald

Mogens Johansen yderst til venstre fotograferet sammen med blandt andet Vejles borgmester Jens Ejner Christensen, da Kirk Kapital A/S for nylig var med til at investere  i en større millionrenovering og udbygning af Engelsholm Højskole. Mogens Johansen døde 13. oktober i sit hjem i Bredballe. Foto: Michael Svenningsen
Lego-arvingen Gunhild Kirk Johansen har mistet sin ægtemand, tidligere praktiserende læge, Mogens Johansen. Parret har boet i Bredballe siden 1975.

Vejle: Mangeårig læge i Vejle, Mogens Johansen, er død, 75 år.

Mogens Johansen var i mere end 50 år gift med Gunhild Kirk Johansen, som er storesøster til Kjeld Kirk Kristiansen. Parret har boet i Bredballe siden 1975, og Mogens Johansen drev praksis i Vejle midtby frem til år 2000.

Parret ejer flere sommerhuse på Bjørnsknudevej i Juelsminde og et byhus i Skagen, mens sønnen Anders er indehaver af Rohden Gods.

Annonce

Gunhild har altid ønsket at holde sig udenfor offentlighedens søgelys, men Mogens Johansen har ved siden af sin lægegerning i Vejle, haft en mangeårig bestyrelsespost i Lego A/S.

Mogens Johansens engagement i Lego-koncernen i Billund ophørte i 2007, da søskendeparret Gunhild Kirk Johansen og Kjeld Kirk Kristiansen delte aktiverne imellem sig, og Gunhild placerede sin del af familieformuen i investeringsselskabet Kirk Kapital A/S.

Kirk Kapital A/S har gennem årene investeret i en række lokale projekter i Vejle-området, og dets hovedsæde er det ikoniske Fjordenhus i Vejle. Mogens Johansen var ofte selskabets ansigt ud ad til, og det var eksempelvis ham, der holdt talen, da der blev holdt rejsegilde på Fjordenhus.

Gunhild Kirk Johansen og Mogens Johansen har tre sønner Morten, Casper og Anders, og han efterlader sig foruden hustru og børn og svigerbørn seks børnebørn.

Avisen bringer i morgen en længere nekrolog over Mogens Johansen. 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce