Annonce
Erhverv

Vejle-firma: Vi tager ikke flere ordrer på håndsprit

Håndsprit er blevet en eftertragtet vare under den aktuelle epidemi. Arkivfoto: Annelene Petersen
Annonce

Vejle: Den landsdækkende efterspørgsel efter håndsprit kan mærkes hos VTK (tidligere Vejle Teknisk Kemisk Fabrik), der handler med produkter og udstyr til rengøringsbranchen.

- Vi har udsolgt af håndsprit, og det er der de fleste steder. Derfor tager vi for tiden heller ikke imod flere ordrer på håndsprit, for vi kan ikke sælge ting, vi ikke kan skaffe, fortæller indehaver Johnny Kristiansen.

Han tilføjer, at den aktuelle corona-epidemi har medført ekstra travlhed i handelsfirmaet.

- Vi har lidt mere travlt end normalt. Det er normalt for perioder, hvor flere folk end normalt er syge, fordi det kræver ekstra rengøring og dermed ekstra rengøringsmidler, som er det, vi sælger. Det er godt, at folk er opmærksomme på, at de skal bruge håndsprit, men man skal huske på, at rengøring er mindst lige så - hvis ikke mere - vigtig, fortæller Johnny Kristiansen.

Kære læser: Vi har valgt at gøre alle artikler om coronavirussen gratis for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for.

At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund.

Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores betalings-historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Leder i Eventyrhuset: Vi fik besked klokken 10.40. Klokken 12 var institutionen tømt for børn

Billund

Privat børnehave er lukket ned: Den britiske variant af covid-19 er konstateret i både Grindsted og Billund

Vejle Boldklub For abonnenter

Sat på spidsen: Venter der VB en ny nedtur eller en ny superligasæson?

Annonce