Annonce
Egtved

Lokale virksomheder har sponsoreret ny multibane til skole

Takket være sponsorater fra lokale virksomheder kan eleverne på skolen i Bredsten nu spille bold og have det sjovt på en ny multibane. Og det er allerede et stort hit. Foto: Vibeke Frost Oxholm
Eleverne på Bredsten-Gadbjergs afdeling i Bredsten har fået en ny multibane takket være en stribe lokale virksomheder. Banen er allerede et stort hit.

Bredsten: - Kom så, drenge, kom så, drenge, kom så, drenge...

Det er drengenes tur på banen. Imens står pigerne og hepper - ikke på det ene hold eller det andet hold - men på alle drengene.

De hygger sig, griner og spiller bold på den nye multibane ved Bredsten-Gadbjerg Skoles afdeling i Bredsten. En multibane, som en stribe lokale virksomheder har sponsoreret.

Annonce

- Banen bliver allerede brugt flittigt. Vi er rigtig glade og taknemmelige for, at de lokale virksomheder gerne vil støtte op om skolen på den her måde. Det er en gave at mærke sådan en opbakning, siger skoleleder Joan Henriksen.

Den nye multibane er placeret tæt på de ældste elevers klasseværelser, og det er i skoletiden primært dem, der bruger banen.


Vi er rigtig glade og taknemmelige for, at de lokale virksomheder gerne vil støtte op om skolen på den her måde. Det er en gave at mærke sådan en opbakning.

Joan Henriksen, skoleleder


- Det er en meget nem frikvartersaktivitet, fordi man ikke først skal finde alt mulig frem. De skal bare have en bold med, og så kan de gå i gang, fortæller hun og fortsætter:

- Vi er som skole altid glade for at have nogle gode aktivitetstilbud til eleverne, så de kommer ud og bevæger sig. Jo flere muligheder for udendørs bevægelse, jo bedre. Og den her bane, kan vi se, trækker rigtig godt.

I skoletiden er det ekstra godt med sådan en ekstra multibane i disse tider, hvor corona-restriktioner stadig er en del af hverdagen.

- Det er et fuldstændig perfekt tidspunkt at få sådan en bane, fordi vi hele tiden skal holde eleverne opdelt - også i frikvartererne. Så kan en klasse bruge banen den ene dag, og så kan det næste dag være en anden klasse, siger Joan Henriksen.

Må gerne bruges i fritiden

Banen ligger på skolens område helt hen mod Bredsten Hallens område.

- Det er en meget bevidst placering, da vi ønskede at signalere, at banen er en del af lokalsamfundet, og at man også gerne må bruge den i fritiden, forklarer skolelederen.

Samtidig er banen placeret på et område med god plads rundt om.

- Det giver et naturligt "hænge ud"-sted, som de store bruger rigtig meget. For ud over dem, der spiller på banen, så samler der sig hurtigt en del ved siden af, som kigger på eller bare står og hygger sig, fortæller hun.

Det er også det, man fornemmer denne dag ved banen, hvor det er blevet pigernes tid til at spille bold på multibanen. Imens kigger drengene på, pjatter og har det sjovt. Og hepper.

- Kom så, piger, kom så, piger, kom så, piger..

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smitten falder i Vejle Kommune: Men én befolkningsgruppe skiller sig stadig negativt ud

Annonce