Annonce
Vejle

Nye grunde bliver revet væk: Salget er lige begyndt, men halvdelen er solgt

Der bygges i disse år både villaer og rækkehuse i området Tirsbæk Bakker syd for Horsensvej. Nu er Tirsbæk Bakker A/S klar til næste etape - og man skal sandsynligvis ikke vente for længe, hvis man vil sikre sig en grund i den nyde udstykning. Arkivfoto: Silas Bang

Salget af 51 nye grunde i Bredballe er sat i gang. 24 grunde er allerede reserveret i forsalg.

Bredballe: Interessen for grundene i Tirsbæk Bakker er stor. Officielt er salget blot lige sat i gang, men i en periode op til den officielle salgsstart på tre uger er næsten halvdelen af grundene i en ny udstykning reserveret.

Det fortæller Morten Hansen, direktør og ejer i Tirsbæk Bakker A/S. Og det overrasker ham en smule, at interessen har været så markant i forsalgsperioden.

- Vi har holdt "åben grund"-arrangementer, hvor man har kunnet besigtige grundene og efterfølgende få lidt tid til at bestemme sig for, om man ville reservere en grund. Det eneste, vi har gjort, er at sætte et skilt op derude og så ellers har folk talt sammen. Så vi er ret imponerede over, at interessen har været så stor. Vi havde forventet en rimelig interesse, men at det har været så markant, overrasker positivt, siger Morten Hansen.

Vi havde forventet en rimelig interesse, men at det har været så markant overrasker positivt.

Morten Hansen, direktør Tirsbæk Bakker A/S

Interesse ud over bygrænsen

I skrivende stund er der altså 27 ledige grunde i den nye udstykning, som ligger øst for Bredballe Villapark, og Morten Hansen forventer, at salget af de resterende grunde kommer til at gå godt.

- Jeg forventer, at en god del af dem er væk, når vi kommer til sommerferien næste år, siger han.

Morten Hansen fortæller, at det er en god blanding af folk, som vil bygge huse på grundene og har vist interesse.

- Der er både lokale og folk udefra. Der er for eksempel også familier fra København, som har vist interesse. Det er positivt, at området har så positivt et ry, at det skaber interesse langt ud over kommunegrænsen. Det er fint, at vi har formået at brande området som et attraktivt sted. Jeg tror, det er vigtigt for byen, at man har sådan nogle områder, der skaber interesse andre steder, siger Morten Hansen.

Annonce

Plads til mange flere

Forleden nikkede medlemmerne i teknisk udvalg ja til den lokalplan, som giver grønt lys til anden etape af Tirsbæk Bakker. I første omgang er det altså 51 grunde, men lokalplanen giver mulighed for, at der bliver udstykket et sted mellem 125 og 200 grunde til parcel- og rækkehuse.

- Nu har vi haft en periode, hvor vi ikke har haft noget til salg, men lige nu kan vi altså sagtens møde efterspørgslen, konstaterer Morten Hansen med henvisning til mulighederne med den nye lokalplan, som har nummer 1240.

Han roser desuden kommunen for i årets budgetforlig at sætte 18,4 millioner kroner af til bedre vejforbindelse mellem Engum og Tirsbæk Bakker.

- Det er positivt, fordi der er penge til blandt andet at opgradere Julieanebjergvej og til at etablere et nyt kryds mellem Julianebjergvej og Juelsmindevej med henblik på at skabe en sikker skolevej til Engum. Det er vigtigt, at der så også er interesse for området Tirsbæk Bakker. Det giver en bedre baggrund for kommunens investering, og det er bedre understøttet af interessen. Det passer fint, at de to ting følges ad - rammerne og interessen for at bo i området.

Lokalplanen skal en tur forbi byrådet for at blive endeligt vedtaget. Går alt efter planen, kan der bygges i det nye område fra april næste år.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Mystisk rød lastbil efterladt tæt ved turistattraktion: Chauffør er kørt til hjemland i nyindkøbt personbil - landbetjent føler sig magtesløs

Danmark

Onsdagens coronatal: 1284 nye smittede - flest siden slutningen af maj

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Drastisk smittestigning fortsætter: Vejle Kommune har landsdelens højeste smittetal

Kultur For abonnenter

Han kan ikke spille et instrument, men han har et monsterhit: Vejledreng har fået amerikansk pladekontrakt

forside

Sarah fik kram og chokolade af naboen som tak for omsorg: - Hun har passet godt på mig

Vejle

Vejles gågade indtaget af røde demonstranter: Sygeplejersker fører faglig kamp blandt tøjstativer og udsalgsvarer

Jelling For abonnenter

Uheld ramte golfklub på det værste tidspunkt: I kapløb mod tiden for at forhindre katastrofen - men så kom miraklet

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Vejle Boldklub

VB er millimeter fra ny forsvarsspiller

Alarm 112

Det lignede en knallert på motorvejen, men ...  Polsk motorcyklist fik stribe af sigtelser

Danmark For abonnenter

Leif blev coronavaccineret som den første dansker: - Jeg troede, den hellige grav var velforvaret

Kultur

Ægte irsk i Skyttehushaven: Gratis koncert med Shamrock

Navne For abonnenter

Masser af kommunale jubilæer den 1. august

Alarm 112

Drengestreger kunne være gået grueligt galt: Bål i nåleskov udviklede sig til brand

Annonce