Annonce
Hedensted

Omkring jul skyder 48 nye boliger op: De første 60 har allerede skrevet sig på ventelisten

Det endnu bare område på Overholmvej kommer inden længe til at huse 48 familier i hver deres nybyggede lejlighed. Foto: Mads Dalegaard
GS Boligudlejning er bogstaveligt talt blevet lagt ned af interessen for at flytte ind i nye lejligheder på Overholmvej, selvom hverken tegninger eller husleje er endeligt på plads endnu.

Hedensted: I en lille rum tid har grunden på hjørnet af Overholmvej og Hedensted Skovvej i Hedensted stået brak, men det varer kun ved et par dage endnu.

I løbet af næste uge påbegynder GS Boligudlejning nemlig byggemodningen til i alt 48 nye boliger, og går alt efter planen, kan første lejer sætte nøglerne i døren allerede inden jul.

Møblerne kan stilles ind i enten enkelt- eller dobbelthuse på 100-120 kvm. Lejlighederne breder sig over tre-fem værelser, som designes med håbet om at kunne lokke en bred palette af familier.

Annonce

- Erfaringsmæssigt ved vi, at det særligt tiltrækker seniorerne, som gerne vil frigive mere tid gennem mindre plads. Men vi laver forskellige størrelser, fordi vi gerne vil have en bred diversitet herude - og for første gang bygger vi også nogle femværelseslejligheder af hensyn til børnefamilierne, siger medejer Christian Skifter.

Firmaet har endnu ikke lagt sig fast på huslejen, ligesom detailtegningerne for området heller ikke har fået sine sidste streger.

Alligevel tyder det allerede nu på, at GS Boligudlejning har ramt plet med projektet. I hvert fald har de første 60 personer skrevet sig på venteliste til lejlighederne, selvom der blot er gjort opmærksom på det gennem et kort opslag på Facebook inden påske.

- Jeg blev ganske enkelt lagt ned, bare på en enkelt lille teaser. Interessen har været helt vild, så jeg er på ingen måde nervøs for, om de alle kan lejes ud, selvom det uden sammenligning er vores største projekt hidtil, siger Christian Skifter.

Gode boliger uden tomgang

Selvom de nye lejligheder ved Overholmvej vil variere i både størrelse og planløsning, kommer de også til at have flere fællestræk.


Hedensted er en lidt mindre by end de to større naboer, og det, tror jeg, mange finder trygt. Derudover har byen rigtig meget at byde på.

Christian Skifter, GS Boligudlejning


I alles carporte bliver der eksempelvis forberedt til opladning af elbiler, og materialevalget ligger en my over, hvad man kan forvente sig af mere klassiske rækkehuse.

- Vi kunne sagtens lave det hele lidt billigere, men vi har den filosofi, at vi kun bygger noget, vi også selv kunne finde på at bo i. På den måde har vi altid nogle af de bedste boliger, hvorfor vi aldrig har oplevet tomgang, siger Christian Skifter.

I forvejen råder GS Boligudlejning over blandt andet 34 lignende lejligheder i  Daugård, 10 dobbelthuse i Løsning samt inden længe i alt 24 boliger i Lindved og Korning. Alt er udlejet.

GS Boligudlejning

Ejes af Christian Skifter og Hans Jørn Gregersen.

Har hovedkontor ved Daugård og har eksisteret siden 2003.

Bygger udelukkende nye lejeboliger, som er at finde i Uldum, Daugård, Lindved, Korning, Kragelund, Øster Snede, Egtved, Brejning, Børkop, Give og Strib.

Annonce

Plads til meget mere

Det er første gang, GS Boligudlejning bygger i Hedensted. Men det bliver ikke nødvendigvis den sidste, selvom der i skrivende stund er hundredvis af nybyggede lejligheder undervejs i postnummer 8722.

Som smørhullet mellem Horsens og Vejle og tæt adgang til både motorveje, togstop, golfbane og strand kan placeringen nemlig ikke findes meget bedre, understreger Christian Skifter.

Han er overbevist om, at der fortsat er behov for endnu flere lejeboliger i området.

- Der er plads til meget mere - og der kommer også meget mere, for Hedensted har rigtig meget at byde på. Der er tale om en boligform, som mange efterspørger, så jeg ser ingen røde lamper, siger Christian Skifter.


I forvejen er boligerne fremtidssikret ved at være superlavenergi - men vi har taget det skridtet videre ved at klargøre til fremtidens elbiler.

Christian Skifter, GS Boligudlejning


Lejlighederne på Overholmvej får adgang til en mindre sø. Foto: Lennart Kjær Schouborg
Annonce
Kultur For abonnenter

'Slik mig op fra slap': Pinlige porno'poeter' skæmmer musikfestival og hvordan kan de blive ved at slippe afsted med den slags klamheder?

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Jelling Musikfestival For abonnenter

Se alle billederne af Andreas Odbjerg og Tobias Rahim: To store mænd spillede på to alt for små scener

Vejle For abonnenter

Mågekoloni er brast sammen: Derfor har flere tusind truede hættemåger forladt Vejle - John ærgrer sig, mens andre er glade

Kultur

For 50 år siden fik grand prix-stjernen fra Ansager sin debut i barndomsbyen: - Jeg spillede og sang af hjertets lyst, og det er jo aldrig en dårlig indgang til tingene

Erhverv For abonnenter

Medarbejderstaben er fordoblet: Nu udvider Grindsted-virksomhed med 2200 kvadratmeter

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Alarm 112

Højgravid kvinde og mindre barn i alvorligt færdselsuheld: Tre personer sendt på skadestuen

Billund For abonnenter

Billund Lufthavn har forslag, der kan gøre det lettere for rejsende at komme til Aarhus: Derfor siger borgmesteren nej tak

Har solgt rekordmange T-shirts – omsætningen nærmer sig en halv milliard: - Det gør en forskel, når verden begynder at gynge, at vi har medarbejdere, der er rolige og erfarne

Alarm 112

Taxatur fra Jelling Musikfestival endte med at koste 6000 kroner: Nu er sagen meldt til politiet

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Erhverv For abonnenter

Her render de ansatte ikke af pladsen: Martin og Frank fejrer jubilæum som mekanikere

Debat For abonnenter

Hvad så, din lille gris af en festivalgæst? Avisens selvudråbte 'gammelsmølf' opfordrer dig til at gøre som tyskerne

Kultur For abonnenter

Han var ved at dø, og konen samlede ind til en ny lever: Hukommelsen forsvandt, og han skulle lære at gå og spille guitar igen: Fredag bragede han tilbage i Jelling efter 32 års fravær - så anmelderens briller duggede

Annonce