Annonce
Vejle Boldklub

Peter Sørensen er stadig rasende over Silkeborgs mål: Men derfor forventer han aldrig, at det sker igen

VB's defensiv holdt åbent hus mod Silkeborg og forærede fire mål væk til gæsterne. Cheftræner Peter Sørensen regner ikke med, at han nogensinde kommer til at se så mange store fejl igen.

Vejle: Hvis man forsvarer sig som Vejle Boldklub gjorde mod Silkeborg i søndags, vinder man ingen fodboldkampe.

VB forærede nærmest fire mål til modstanderen, og cheftræner Peter Sørensen kan stadig blive harm, når han tænker på de indkasserede mål.

Peter Sørensen græmmer sig under kampen mod Silkeborg. Gæsternes scoringer kan stadig gøre ham vred. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Jeg tænker aldrig nogensinde, jeg kommer til at se så mange afgørende, uprovokerede fejl i den samme kamp igen, siger han.

Annonce

- Sådan ser jeg på det, og derfor har jeg selvfølgelig italesat og betonet, det er vigtigt, at vi er omhyggelige og tager hver enkelt situation alvorligt. Man kan godt træne kommunikation og at vinde sine dueller, men vi så jo alle sammen hvilke fejl, som blev begået.

For de bageste fire drejer det sig om, som en naturlig del af deres jobbeskrivelse, at tænke worst case hele tiden. Det forsømte vi big time i forbindelse med de fire mål.

Peter Sørensen, VB-cheftræner

VB kom ellers foran, men forærede siden et mål væk, da Jerome Opoku tabte en duel og headede bolden den forkerte vej.

- Det er ikke klassisk Opoku at tabe en duel til en spiller, som er 30 centimeter kortere og 30 kilo lettere end ham. Og det ligger ikke i en normal træning, for det forudsætter man, at man kan klare, siger Peter Sørensen.

Rasende over målene

Silkeborg kom foran 2-1, da et indlæg ramte Sebastian Jørgensen, så han kunne dirigere bolden i mål.

- Adskillige spillere kunne jo godt have forhindret det mål, havde de strammet bardunerne lidt. Og det irriterer mig grænseløst, at vi ikke tager situationer alvorligt nok, for så sker sådan nogle dumme mål, siger Peter Sørensen, som heller ikke var imponeret over Silkeborgs mål til 4-2, hvor VB forsvaret påny sejlede.

VB har Denis Kolinger tilbage fra en hovedskade, og han starter formentlig inde i det centrale forsvar. Styrmanden er en vigtig brik for VB, for med ham står forsvaret bedre.

Nederlaget til Silkeborg kom efter en periode, hvor VB-defensiven ellers begyndte at se bedre ud, men de fire mål gør ondt. Peter Sørensen ser dog ikke noget bekymrende symptom i Silkeborg-kampen.

- Jeg er rasende over de mål, men jeg tillægger det ikke en strukturel betydning, siger han og fortsætter:

- Og det er ikke for at frakende mig ansvaret, for jeg udtager spillerne og forbereder dem. Men denne slags fejl er ikke noget, man typisk ser. Man kan ikke forvente den slags, og jeg forventer, at det ikke sker igen, siger Peter Sørensen.

Hvor VB har Denis Kolinger tilbage efter skade, må VB-fans fortsat kigge langt efter Luka Djordjevic, som udgik skadet i pausen af kampen mod Viborg. Han har ikke trænet hele ugen.  Til gengæld var Dominic Vinicius med i holdtræningen fredag, som foregik i silende regn. Han scorede et godt mål undervejs, men har stadig et stykke vej til comeback.

VB spiller mod OB klokken 19.00 fredag aften. Kampen spilles på Odense Stadion.

Forventet startopstilling.
Annonce
Erhverv For abonnenter

Historisk Vejle-gods til salg: Her får du 600 kvadratmeter bolig, skov, marker og egen voldgrav

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Hun blev headhuntet til stillingen i 2020:  Nu fratræder direktør "efter gensidig aftale"

Alarm 112 For abonnenter

'Jasmin' og 'Josefine' solgte nøgenbilleder til hundredvis af mænd: 22-årig vejlenser er fængslet i stor sex-afpresningssag

Billund

Lalandia i Billund er til salg: Derfor er din ferie ikke i fare

Vejle

Smittetallene stiger eksplosivt: For to måneder siden var der 3700 smittede i hele landet - tirsdag var der samme antal i Vejle alene

Hvad gør andre lande? De bekæmper høje energipriser med hjælpepakker for milliarder

Erhverv For abonnenter

Michael og Mette bevarede Michelin-stjernen i september: Nu præsenterer ægteparret et eventyrligt regnskab, der har nået helt nye højder

Vejle Boldklub

To VB'ere er fortsat i venteposition om fremtiden: De venter langt fra Vejle og Nørreskoven

Alarm 112

Politiet blev kimet ned: Der kørte en ung mand over Vejlefjordbroen på et elløbehjul

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Livsstil

Marianne og Gunnar har skiftet gammel kæmpevilla ud med nybygget rækkehus: Ingen skal stå med rodet efter os, når vi engang skal herfra

Give For abonnenter

På denne skole er det okay, hvis eleverne laver fejl: 'Det vigtigste er at give børnene en god skoledag'

Egtved

Skoleleder siger, han ikke kender årsag til elevflugt på lille skole, men forældre er uenige: 'Skolelederen vil ikke høre på vores begrundelser'

Annonce