Annoncørbetalt indhold

Refinansiering af dyre lån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du en af de mange danskere, som på et eller andet tidspunkt har optaget et lån, bør du læse med her. Refinansiering, eller samlelån, som er et andet ord for det samme, er nemlig en rigtig god ide for dig, der har mange lån ved flere forskellige udbydere. Når man har det, kan det hurtigt virke uoverskueligt, hvorfor refinansiering kan skabe et meget bedre overblik og ja, måske bare give dig lidt mindre rod i hovedet (og i alle rodepapirerne). Hvis du vil vide mere, så kan du med fordel læse med nedenfor.


Annonce

Hvad betyder det helt præcist at refinansiere?

Som navnet antyder, så betyder refinansiering, at man ændrer noget i sine lån. Dette kaldes også samlelån, og er altså en måde, hvorpå man samler sine lån til én eller få udbydere for at gøre det mere transparent og overskueligt. Rigtig mange danskere har bittesmå lån fordelt ud på rigtig mange forskellige udbydere, og dette kan både være dyrt i form af mange forskellige renter, samtidig med, at der er større chance for ikke at være med i hele processen, hvorfor man i nogle tilfælde kan betale noget, man faktisk ikke ved, man betaler for. Et samlelån gør det derfor nemmere at overskue sin gæld, og det bliver meget mere transparent, hvad du skylder og hvem du skylder til.


Hvorfor bør du vælge at refinansiere din gæld?

Vi var lidt inde på det ovenover, men den største grund til at samle dine lån er simpelthen for at skabe et langt bedre overblik. Dette giver rigtig mange meget mere ro i at have optaget en gæld, hvilket for mange godt kan være svært at acceptere eller overskue. Derudover kan du spare på gebyrerne, for hver gang du optager et lån hos en udbyder, følger der gebyrer med, hvilket du jo så undgår ved at samle alle lån. Særligt kviklån har rigtigt høje renter, hvorfor det her er en god ide at refinansiere til et helt normalt banklån. Når dette er sagt, er det vigtigt at understrege, at blot fordi du samler dine lån, betyder det altså ikke, at din gæld bliver mindre. Det er renter og gebyrer, du kan spare lidt på, så du bør gøre det for overskuelighedens skyld. Du kan læse meget mere om det på Refinansiere.net.


Låneksempel: Eff. Rente 10,06 %. 100 000 kr o/5 år. Kostnad 26 375 kr. Totalt 126 375 kr


Hvad skal du være opmærksom på, inden du vælger at refinansiere?

Som med alle lån er det altid rigtigt vigtigt at sætte sig ordentligt ind i, hvad det indebærer, inden du skriver under på noget. Det er altid en god ide at læse det hele igennem mange gange, særligt det med småt, for at være sikker på, du får det hele med. Derudover skal du være ekstra opmærksom på det, der hedder ÅOP, som er en forkortelse for Årlige Renter i Procent. Dette er nemlig alle de gebyrer, som hører sig til lånet, hvorfor det naturligvis er vigtigt for dig at sætte dig ind i, inden du skriver under på en refinansiering.


Hvordan gør du?

Har du taget den endelige beslutning om at refinansiere, så er det næste step naturligvis rent faktisk at gøre det. Men hvor starter du lige henne? Langt de fleste låneudbydere har gjort sådan, at du stort set kan gøre det hele online. Det gør det derfor nemt for dig som kunde at finde et overblik over, hvordan du bedst muligt gør det. Du skal højst sandsynligt opgive nogle personlige oplysninger samt oplysninger om lånet, og når du har gjort dette, kommer der ofte et tilbud frem. Hos Digifinans.dk kan de hjælpe dig med at finde et tilbud til dig, og de står klar til at rådgive dig gennem hele forløbet. De har nemlig stor erfaring med refinansiering af lån, og er derfor rigtig gode at have med på råd. Det kan også være, du er i tvivl om, hvorvidt refinansiering overhovedet er en mulighed for dig, og derfor har brug for at forhøre dig med eksperter. Her er Digifinans altså også rigtig gode at spare med. Med alt dette i mente bør du nu være nogenlunde klar til at begive dig ud i at refinansiere dine lån. Det kan virke som en stor mundfuld nu, men når først det er blevet gjort, så vil du have et meget større overblik.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.