Annonce
Vejle

Rema-butikken er ikke engang åbnet endnu: Men den er allerede solgt

På torsdag får Skibet-området igen en dagligvarebutik. Her åbner Rema 1000 i nybyggeriet på Vardevej i en bygning, der allerede er solgt videre og nu udbydes til investorer i et kommanditselskab. Foto: Blue Capital
Du kan blive medejer af bygningen, hvor Rema 1000 torsdag åbner ny discountbutik på Vardevej. Ejendommen bliver udbudt til investorer i et kommanditselskab.

Skibet: Torsdag 7. november slår Rema 1000 dørene op for discountkædens nyeste butik i Skibet.

Men allerede inden den første vare er slået ind i butikkens kasseapparat, er den første handel på den nybyggede matrikel gennemført.

Selskabet Blue Capital A/S, der udbyder kommanditselskaber til ejendomsinvestorer, har indgået en betinget købsaftale for ejendommen på Vardevej med bygherren Rema 1000 Danmark.

Det var oprindelig selskabet Innovater, der ejede grunden, som de solgte til Rema 1000, der nu har bygget butikken. Det er dog ikke Remas plan at blive herre i eget hus, og derfor bliver butiksbygningen nu udbudt i mindre bidder i selskabet "K/S Jysk Detail, Rema1000 Skibet".

- Vi etablerer et kommanditselskab, og salget af ejendommen finder sted i det øjeblik, vi har fuldtegnet projektet. Du kan kalde os en udvidet ejendomsmægler, idet vi har lavet en aftale om køb af ejendommen, og købet er betinget af, at vi får et finansieringstilsagn, og at vi finder op til 10 investorer til ejendommen, fortæller Martin Kibsgaard Jensen, direktør i Blue Capital.

Vores projekter er typisk solgt på et døgn, og det seneste projekt, en Netto i Esbjerg, havde vi solgt på et kvarter. Det bliver også tilfældet her.

Martin Kibsgaard Jensen, direktør, Blue Capital A/S

Netto og Rema kæmpede

Direktøren forventer ikke, at det bliver noget problem at finde de 10 private investorer, som hver især skal skyde 860.000 kroner ind i ejendommen, som skal betale 30 millioner kroner for.

- Det er sjældent en bekymring hos os. Vi har meddelt ud i vores kundekartotek, at projektet kommer, og der er god interesse for det. Vores projekter er typisk solgt på et døgn, og det seneste projekt, en Netto i Esbjerg, havde vi solgt på et kvarter. Det bliver også tilfældet her, siger Martin Kibsgaard Jensen.

Han betegner ejendommen i Skibet som et godt projekt med en god beliggenhed og et godt kundegrundlag i et område med en positiv udvikling.

- Det er jo ingen hemmelighed, at såvel Rema 1000 og Netto begge kæmpede om at få beliggenheden i Skibet, siger direktøren.

Et stort plus for investorerne er netop, at bygningen står med en lejer, der har skrevet under på en uopsigelig lejekontrakt for de næste 15 år.

Annonce

Kan ikke følge med

10 investorer skyder til sammen 8,6 millioner kroner ind i ejendommen, som samtidig bliver realkreditbelånt for 70 procent, mens det resterende bliver bankfinansieret.

- Efterspørgslen er så stor blandt investorerne, at vi ikke kan følge med, når det gælder udbuddet af ejendomme. I stedet for at investere i en hel ejendom får man her spredt sin risiko ud på forskellige erhvervsejendomme, siger direktøren.

Det er ikke første gang, Blue Capital investerer i ejendomme i Vejle. Blandt andre er Aldi-butikken på Jyllandsgade i Vejle ejet af et af Blue Capitals udbudte projekter.

- Vi har i forvejen gode erfaringer med investeringer i Vejle og resten af Trekantområdet, hvor vi indenfor de seneste år har investeret for mere end 100 millioner kroner. Senest sidste år, da Jem & Fix’s nye butik i Fredericia stod klar, fortæller Martin Kibsgaard Jensen.

Annonce

Overdrages ved årsskifte

Blue Capital, der har base i Aarhus, har eksisteret i ni år, og i perioden har selskabet udbudt projekter til en samlet værdi af 1,2 milliarder kroner. Det er stort set alle erhvervsejendomme inden for detailhandel, og ejendommen i Skibet er selskabets 56. projekt.

Projektet forventes udbudt i november, så den 1200 kvadratmeter store ejendom bliver overdraget til kommanditselskabet ved årsskiftet.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Bjarne fra Vejle har fulgt landsholdet i mere end 30 lande: Han har arrangeret kampe på Den Røde Plads i Moskva og bestilt 1000 fadøl i timen i Samara

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Formand vil have hjælp fra staten til at løse et næsten umuligt problem, der risikerer at lamme Vejle

Vejle For abonnenter

Efter to år med sjælden sygdom får Tage mad gennem sonde og har svært ved at tale: Nu rumsterer tankerne om barndommen ved berygtet fabrik i Grindsted

Billund

Medbragte knojern med kniv: Udlænding stoppet i lufthavnen

Hedensted

Ægteparret Pedersen blev de første i nyt boligområde: - Her har vi fundet et sted, vi skal bæres fra

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Give For abonnenter

Når musikken healer: Christine og Perry sender kærlighed til deres afdøde søn gennem musikken

Erhverv

BGI udvider med slag og spark: Står til at blive landets største med 750 elever til næste skoleår

VEJLE

Vi vil være med til at skabe folkefesten omkring Tour de France: Send os derfor dine forslag, idéer og arrangementer, så vil vi sammen gennemføre dem

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Billund

Nyt sundhedshus er næsten fyldt op: - Vi håber at kunne sparke et godt fællesskab i gang

Navne For abonnenter

Manden, der bragte ægte crepes til Danmark, er død: Christian tændte millioner af stjerner gennem sit liv

KLUMME For abonnenter

Så har vi hørt det med: Grand Canyon ligger såmænd bare omme i Trædballe

Annonce