Annonce
Vejle

Rema-butikken er ikke engang åbnet endnu: Men den er allerede solgt

På torsdag får Skibet-området igen en dagligvarebutik. Her åbner Rema 1000 i nybyggeriet på Vardevej i en bygning, der allerede er solgt videre og nu udbydes til investorer i et kommanditselskab. Foto: Blue Capital
Du kan blive medejer af bygningen, hvor Rema 1000 torsdag åbner ny discountbutik på Vardevej. Ejendommen bliver udbudt til investorer i et kommanditselskab.

Skibet: Torsdag 7. november slår Rema 1000 dørene op for discountkædens nyeste butik i Skibet.

Men allerede inden den første vare er slået ind i butikkens kasseapparat, er den første handel på den nybyggede matrikel gennemført.

Selskabet Blue Capital A/S, der udbyder kommanditselskaber til ejendomsinvestorer, har indgået en betinget købsaftale for ejendommen på Vardevej med bygherren Rema 1000 Danmark.

Det var oprindelig selskabet Innovater, der ejede grunden, som de solgte til Rema 1000, der nu har bygget butikken. Det er dog ikke Remas plan at blive herre i eget hus, og derfor bliver butiksbygningen nu udbudt i mindre bidder i selskabet "K/S Jysk Detail, Rema1000 Skibet".

- Vi etablerer et kommanditselskab, og salget af ejendommen finder sted i det øjeblik, vi har fuldtegnet projektet. Du kan kalde os en udvidet ejendomsmægler, idet vi har lavet en aftale om køb af ejendommen, og købet er betinget af, at vi får et finansieringstilsagn, og at vi finder op til 10 investorer til ejendommen, fortæller Martin Kibsgaard Jensen, direktør i Blue Capital.

Vores projekter er typisk solgt på et døgn, og det seneste projekt, en Netto i Esbjerg, havde vi solgt på et kvarter. Det bliver også tilfældet her.

Martin Kibsgaard Jensen, direktør, Blue Capital A/S

Netto og Rema kæmpede

Direktøren forventer ikke, at det bliver noget problem at finde de 10 private investorer, som hver især skal skyde 860.000 kroner ind i ejendommen, som skal betale 30 millioner kroner for.

- Det er sjældent en bekymring hos os. Vi har meddelt ud i vores kundekartotek, at projektet kommer, og der er god interesse for det. Vores projekter er typisk solgt på et døgn, og det seneste projekt, en Netto i Esbjerg, havde vi solgt på et kvarter. Det bliver også tilfældet her, siger Martin Kibsgaard Jensen.

Han betegner ejendommen i Skibet som et godt projekt med en god beliggenhed og et godt kundegrundlag i et område med en positiv udvikling.

- Det er jo ingen hemmelighed, at såvel Rema 1000 og Netto begge kæmpede om at få beliggenheden i Skibet, siger direktøren.

Et stort plus for investorerne er netop, at bygningen står med en lejer, der har skrevet under på en uopsigelig lejekontrakt for de næste 15 år.

Annonce

Kan ikke følge med

10 investorer skyder til sammen 8,6 millioner kroner ind i ejendommen, som samtidig bliver realkreditbelånt for 70 procent, mens det resterende bliver bankfinansieret.

- Efterspørgslen er så stor blandt investorerne, at vi ikke kan følge med, når det gælder udbuddet af ejendomme. I stedet for at investere i en hel ejendom får man her spredt sin risiko ud på forskellige erhvervsejendomme, siger direktøren.

Det er ikke første gang, Blue Capital investerer i ejendomme i Vejle. Blandt andre er Aldi-butikken på Jyllandsgade i Vejle ejet af et af Blue Capitals udbudte projekter.

- Vi har i forvejen gode erfaringer med investeringer i Vejle og resten af Trekantområdet, hvor vi indenfor de seneste år har investeret for mere end 100 millioner kroner. Senest sidste år, da Jem & Fix’s nye butik i Fredericia stod klar, fortæller Martin Kibsgaard Jensen.

Annonce

Overdrages ved årsskifte

Blue Capital, der har base i Aarhus, har eksisteret i ni år, og i perioden har selskabet udbudt projekter til en samlet værdi af 1,2 milliarder kroner. Det er stort set alle erhvervsejendomme inden for detailhandel, og ejendommen i Skibet er selskabets 56. projekt.

Projektet forventes udbudt i november, så den 1200 kvadratmeter store ejendom bliver overdraget til kommanditselskabet ved årsskiftet.

Annonce
Vejle For abonnenter

Vejles gamle miljøskib kæmper for rent hav i Norge

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Sådan tjener du penge på Instagram: Influencere er blevet den nye reklamesøjle

Erhverv For abonnenter

Begyndte i en campingvogn på græsplænen: Telefoni-udvikler syvdoblede millionoverskud - og forventer mere

Erhverv

40 mand holder øje med dig: Hammeren falder, når lovgivningen ikke overholdes

Erhverv

Planen for tiny houses i Vejle siger byggemodning og salg i 2023: Men en tidsramme på to år er "meget ambitiøs", lyder de seneste meldinger

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv For abonnenter

11 nye regnskaber med både plus og minus: Sådan gik det for blandt andet mad og møbler, huse og håndværk

Alarm 112

Folk på bredden så et tomt surfboad og frygtede drukneulykke: Helikopter, båd og biler rykkede ud

Sport

Danmarks første medalje er i hus: Se Jesper Hansen skyde sig til OL-sølv

Alarm 112

Beboer kørt til kontrol efter brand: Madlavning brændte på

Billund For abonnenter

Marian og Bent droppede huset: Nu bor de fast i en campingvogn

Debat

Sæt pris på naturen, også når vi bygger motorveje

Annonce