Annonce
Jelling

Sognegård har fjernet ulovlig LED-skærm

LED-skærmen står ikke længere foran Sandvad Sognegård. Dette billede er fra tidligere på ugen, da skærmen stadig stod der. Arkivfoto: Anders Kynde
Den digitale skærm, som de seneste par uger har stået ved Sandvad Sognegård, er nu blevet flyttet.
Annonce

Sandvad: En stor LED-skærm har de seneste uger stået på en trailer foran Sandvad Sognegård. Her har den blandt andet reklameret for sognegården, dens kommende arrangementer og mulighed for at leje en pølsevogn.

Men nu er skærmen fjernet.

Det sker, efter at Vejle Amts Folkeblad i denne uge har skrevet om LED-skærmen, som ifølge Vejle Kommune ikke er lovlig at opstille. Også selvom den står på en trailer og dermed er transportabel.

- Vi har været i dialog med Sandvad Sognegård i oktober eller november, hvor de spurgte og fik afslag på at få sat en skærm op. De har af flere omgange forsøgt at omgøre vores første udmelding, men vi har stået fast. Vi kan selvfølgelig tage en snak på et senere tidspunkt, hvis der ændrer sig noget rent politisk vedrørende LED-skærme, men på nuværende grundlag kan vi ikke give dem tilladelse, sagde Lars Buksti, planchef i Vejle Kommune.

Han undrede sig over, at kommunens afslag var blevet ignoreret og sagde, at kommunen ville give Sandvad Sognegård et påbud, hvis ikke ejeren fjernede skærmen.

Men sådan et påbud bliver ikke aktuelt i denne omgang, for kort efter avisens artikel var publiceret, blev skærmen fjernet fra Sandvad Sognegård. Ifølge indehaver Lone Lykke skal skærmen i stedet bruges ved Hotel Gudenå i Tørring, som ligger i Hedensted Kommune, hvor andre regler for LED-skærme gælder.

Annonce
Kultur

Vejles borgmester: Festivalerne tror på 2021

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce