Annonce
Billund

Sportmaster lukker meget snart: Ophørsudsalg med stor rabat

Udsalg i Sportmaster, der snart lukker. Arkivfoto
Sportmaster i Borgergade i Grindsted har sidste åbningsdag lørdag den 25. januar. Lige nu sælger butikken ud med 70 procents rabat. Lokalerne bliver sat til leje.
Annonce

Grindsted: Store skilte med 70 procent rabat fylder vinduerne i Sportmaster i Borgergade, og 25. januar er det sidste chance for at gøre et kup. Sportmaster lukker. Det oplyste Sportmaster allerede i sommer, at man havde besluttet, og nu sker det så.

Sportmaster i Grindsted blev i sin tid etableret af Erik Bremer under navnet Bremer Sport, som senere blev til Sportmaster.

Det var indtil jul i år kapitalfonden, Nordic Capital, der ejede Sportmaster. Kapitalfonden har de senere år kæmpet med dårlig økonomi og kom ud af 2018 med et underskud på 115 millioner kroner før skat. Det var det resultat, der i sommer fik koncernen til at træffe beslutning om at lukke flere butikker, herunder den i Grindsted.

Det bekræftede direktør i Sportmaster, Sofie Lindahl-Jessen, dengang overfor avisen:

- Vi har opsagt seks butikker, som lukker i 2020. Det sker som følge af den trend, som vi og andre oplever, hvor forbrugeren i stigende grad handler online. Butikken lukker med udgangen af januar 2020, sagde hun.

Lokalerne bliver sat til leje gennem en erhvervsmægler.

Jens Thrane, medejer

Annonce

Priskrigen 2017

Forud var også gået en intens priskrig mod Grindsteds anden sportforretning Sport24, tidligere Intersport. Den priskrig stod på fra maj 2017 mellem Sportmaster og Intersport, som åbnede på Nørre Torv i Grindsted i november 2016.

At Sport 24 i marts 2019 åbnede Sport 24 Outlet på Trehøjevej gjorde ikke livet lettere for Sportsmaster, som blandt andet derfor besluttede at lukke i Borgergade.

Lige før jul 2019 solgte kapitalfonden Nordic Capital Sportmaster til selskabet Sportmaster Operations i Singapore, der har hundredvis af sportbutikker i Asien og Østeuropa.

Annonce

Uklar fremtid

Hvad der fremover kommer til at foregå i Borgergade 12 er endnu uklart. Det er Jens Thrane, Sport 24, og Jesper Jensen, Sketchers, der ejer den bygning, Sportmaster har til huse i. Nogen ny lejer er ikke på plads, så når Sportmaster er ude, bliver lokalerne sat til leje igen.

- Vi har ikke nogen planer med bygningen lige nu, så lokalerne bliver sat til leje gennem en erhvervsmægler, siger Jens Thrane.

Medarbejderne i Sportmaster er blevet tilbudt job i andre Sportmasterbutikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce