Annonce
Vejle

SSP bryder sig ikke om rapperen fra Satudarah: 'Koncerten kan være skadelig for børn og unge'

A'typisk lægger i flere af sine musikvideoer ikke skjul på, at han er medlem af rockergruppen Satudarah. Foto: Screendump fra YouTube
Koncerten med en rocker-relateret rapper i Løget til februar har på ingen måde SSP's opbakning. - Det er ikke foreneligt med kriminalitetsforebyggende arbejde, siger lederen af SSP i Vejle.
Annonce

Vejle: At Løget Ungeråd har inviteret rapperen A'typisk til at komme og give koncert i Kvartershuset den 15. februar er ikke sket med opbakning fra SSP (skole-socialforvaltning-politi).

Det understreger lederen af SSP Vejle, Helle Brynaa.

- Vi har den holdning, at vi ikke synes, det er foreneligt med det kriminalitetsforebyggende arbejde at hyre et band, som har direkte kontakt til en rockerrelateret grupper, siger Helle Brynaa.

Hun hentyder til, at rapperen A'typisk er erklæret medlem af rockergruppen Satudarah.

SSP koordinerer samarbejdet mellem skoler, de sociale myndigheder og politiet, og fordi Løget er en del af Den Boligsociale Helhedsplan, sidder SSP i et tværfagligt samarbejde med medarbejdere herfra.

Det er i forbindelse med dette samarbejde, at SSP blev orienteret om, at koncerten skulle finde sted.

- Vi er ikke blevet spurgt direkte om vores holdning til det, men vi har sammen med politiet givet udtryk for, at vi ikke synes, at koncerten er hensigtsmæssig, og det bakker Vejle Kommune op om, siger Helle Brynaa.

Der bliver solgt billetter til koncerten med A'typisk via Løget Ungeråds Facebook-side. Foto: Screendump
Annonce

Invitation til rockerverden

Hun understreger, at SSP ikke støtter Løget Ungeråd økonomisk og heller ikke har ret til at sige, at koncerten skal aflyses.

- Men sådan en koncert er at invitere unge mennesker ind i en rockerrelateret verden, og vi kan ikke stå inde for at hyre noget, der kan være skadeligt for børn og unge, siger Helle Brynaa.

Hun påpeger, at der er masser af andre dygtige musikere og bands, som laver musik, de unge kan lide, og som ville være mere anbefalelsesværdige at hyre til en fest for unge mellem 15 og 19 år.

Men Helle Brynaa oplever ikke, at Løget Ungeråd har reageret på de anbefalinger, SSP og politiet er kommet med.

- Jeg har i hvert fald ikke fået en klar respons tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Konspirationsteorierne er for alvor kommet til Vejle: 'Jeg kunne bare ryste på hovedet'

Vejle

Det måtte komme: Første vejlensere smittet med engelsk corona-variant

Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce