Annonce
Give

Traktorgården sælger ud: Skifter til nyt traktor-brand

J. Hundahl A/S har købt 40 procent af Traktorgården i Give. Her gives håndslaget. Fra venstre mod højre: Claus Sørensen, J. Hundahl A/S, Søren Hundahl, J. Hundahl A/S, Søren Kristensen, Traktorgården i Give, Eli Kristensen, Traktorgården i Give, Erik Hundahl, J. Hundahl A/S samt Martin Dalgaard, J. Hundahl A/S. Foto: J. Hundahl
I sidste uge opsagde Traktorgården aftalen med Deutz-Fahr, og nu har den lokale maskinforhandler på Bæksgårdvej indgået medejerskab med New Holland-forretningen J. Hundahl A/S.

Give: Der har været fart på hos maskinforhandleren Traktorgården på Bæksgårdvej i Give. Indehaver Søren Kristensen kan nemlig nu offentliggøre, at en forhandling med en ny medspiller er på plads.

- Det er gået meget stærkt her den sidste uges tid, og det er med stor fornøjelse, at jeg nu kan offentliggøre, at Traktorgården har lavet en aftale med New Holland-forretningen J. Hundahl A/S, som har købt sig ind i forretningen. Dermed er vi fra dags dato New Holland-forhandler i det midtjyske område, fortæller han.

Rent faktuelt betyder samarbejdet mellem Traktorgården og J. Hundahl A/S - der har hovedsæde i Thisted - at Hundahl har købt sig ind med 40 procent i forretningen i Give, og det er et setup, som Søren Kristensen er rigtig godt tilfreds med.

- At J. Hundahl A/S ikke bare er med som back-up i forretningen, men er blevet medejer af forretningen, giver en stor sikkerhed for forretningens fremtid og dermed en tro på kunderne i vores område, fortæller Søren Kristensen.

At J. Hundahl A/S ikke bare er med som back-up i forretningen, men er blevet medejer af forretningen giver en stor sikkerhed for forretningens fremtid, og dermed en tro på kunderne i vores område.

Søren Kristensen, medindehaver, Traktorgården

Ikke den store ændring i dagligdagen

De første New Holland-maskiner er allerede ankommet til forretningen på Bæksgårdvej i Give, oplyser Søren Kristensen, og på trods af de markante ændringer hos Traktorgården vil dagligdagen på mange måder ikke ændre sig for hverken kunderne eller Traktorgården, understreger indehaveren.

- Vi vil fortsat servicere de Deutz-Fahr-kunder, som er her i forretningen, og samtidig ser vi meget frem til at sælge New Hollands produktprogram til både nye og eksisterende kunder, konstaterer Søren Kristensen og fortsætter:

- Med J. Hundahl A/S ejerskab i forretningen er vi helt sikre på, at vi kan levere fuld service og opbakning til vores kunder alle ugens dage. Det gælder både servicering af maskinerne ved nedbrud og levering af reservedele, hvor vi hos J. Hundahl har et stort maskineri at trække på.

Annonce

Stort potentiale i Give

At J. Hundahl A/S har købt netop 40 procent af Traktorgården i Give er ikke tilfældigt, og fordelingen af ejerskabet passer fint ind i J. Hundahls koncept.

- Det er meget vigtigt for os, at vi ikke går ind og totalt overtager forretningerne. For gjorde vi det, så tror vi ikke, der vil være samme drive bag de enkelte forretninger. Vi kan mærke Søren Kristensen brænder for forretningen i Give, og der er potentiale for noget meget stort her, fortæller Søren Hundahl.

Han bemærker også, at navnet Traktorgården forbliver til trods for den nye ejerkreds' indtog i forretningen.

- Det skal ikke hedde J. Hundahl A/S i Give eller lignende, da det er vigtigt, at vi bevarer de gode relationer, som de lokale kunder har til netop navnet Traktorgården og dermed bevarer samme gode image, som Søren Kristensen har videreført fra sin far, pointerer Søren Hundahl.

I slutningen af ugen vil Traktorgården være at finde sammen med New Holland-produkter på Landsskuet i Herning.

Den første New Holland-traktor er allerede på plads på Bæksgårdvej i Give. Foto: Facebook/Traktorgården
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce