Annonce
Vejle Boldklub

VB'er i kapløb med tiden: Knæet driller

Mads Greve har fortsat problemer med den knæskade, han fik midt i december, da VB spillede i Randers. Foto: Mette Mørk
Mads Greve tør ikke spå om, hvornår han er tilbage i fuld træning. Det er en knæskade, han pådrog sig i december, som fortsat volder kvaler.
Annonce

Vejle: Der er fortsat god tid, inden Superligaen skydes i gang og godt for det.

I al fald set fra Mads Greves synspunkt.

VB-stopperen døjer fortsat med den knæskade, som han pådrog sig midt i december i udekampen mod Randers FC. Mads Greve er endnu ikke tilbage i træning med de øvrige, og han tør ikke selv spå om, hvornår det sker.

- Det er ærligt talt ret deprimerende, sige Mads Greve, som i øjeblikket befinder sig i Vildbjerg i det vestjyske, hvor VB-truppen er på træningslejr i en halv snes dage.

Det er et lille riv i ledbåndet i knæet, som volder Mads Greve bøvl. I første omgang lød meldingen, at han blot behøvede få dages pause og var i stand til at spille cirka en uge senere, da VB lukkede 2020 af med udekampen i Lyngby. Men Lyngby-kampen foregik uden Mads Greves deltagelse, og det er også indtil videre tilfældet i forhold VB-truppens træningspas i 2021.

Annonce

Slipper for operation

De foregår uden Mads Greve, som i stedet bruger tiden i selskab med én af fysioterapeuterne.

- Det går fint, når jeg løber, men jeg får problemer med knæet, når jeg afleverer, og det er jo ikke holdbart i forhold til at spille fodbold, siger Mads Greve.

En scanning viste, at menisken har det fint, og et lille riv i et ledbånd er normalt noget, fodboldspillere kommer over, uden de behøver en operation, og indtil videre tyder intet på, at Mads Greves knæ må åbnes.

- Hvis jeg står om en måned, og det ikke er blevet bedre, må vi se på det og få lagt en ny plan, siger Mads Greve.

VB sagde ved nytårstid farvel til den centrale forsvarsspiller Alexander Milosevic, som valgte at stoppe efter blot en halv sæson i VB.

Annonce

Har kun to stoppere

Dermed står VB i øjeblikket med blot to centrale forsvarsspillere i form af Juhani Ojala og Matthew Briggs.

Briggs spillede dog stort set ikke i Superligaen, hvor det blot blev til et par indhop, og da han kort inden jul spillede i det centrale forsvar, da VB spillede pokalkamp mod Hvidovre, lignede Briggs ikke en central forsvarsspiller med niveau til Superligaen.

VB har tidligere meldt ud, at klubben i løbet af januars transfervinduet satser på at hente en spiller, der formår at blande sig i kampen om pladserne i det centrale forsvar.


Det går fint, når jeg løber, men jeg får problemer med knæet, når jeg afleverer, og det er jo ikke holdbart i forhold til at spille fodbold.

Mads Greve
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Konspirationsteorierne er for alvor kommet til Vejle: 'Jeg kunne bare ryste på hovedet'

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Vejle

Forældre til udviklingshæmmede er bekymrede: Hvornår skal vores børn egentlig vaccineres?

Annonce