Annonce
Sport

VB jagter nyt til denne plads

Denis Kolinger er indtil videre den eneste nye VB-tilgang denne vinter. Klubben kigger fortsat på nyt til angrebet. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Vejle Boldklub mangler spiller til offensiven og helst én, som kan dække den forreste angriberplads.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub er fortsat på jagt efter forstærkning til angrebet.

Det er klubbens absolutte førsteprioritet, efter den i sidste uge hentede en central forsvarsspiller, Denis Kolinger, som erstatning for Alexander Milosevic.

- Vi skal bruge én spiller, der dækker vores fire offensive pladser, og det er vist åbenlyst, at vi er mest sårbar på den forreste plads, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Den forreste plads er den, som Wahid Faghir spiller, og Wahid Fagir er den eneste i VB-truppen, der har spidsangriber som sin foretrukne position.

- Der er ingen tvivl om, at vi skal have fundet en, slår Jacob Krüger fast.

VB har fortsat en halv snes dage at løbe på, da vinterens transfervindue lukker midnat mellem mandag 1. februar og tirsdag 2. februar.

Annonce

Flere på vej væk

Inden vinduet lukker, forventer Jacob Krüger, at der også er spillere, som siger i al fald midlertidigt farvel til VB og Nørreskoven.

Spillere som offensiv-folkene Vitinho og Foday Manneh har i al fald for nuværende ingen fodboldmæssig fremtid i VB, og det er ifølge Jacob Krüger oplagt, at de tilbringer foråret 2021 på andre adresser.

Desuden findes der spillere i VB-truppen, som forekommer langt fra spilletid. Det gælder blandt andre flere af truppens centrale midtbanespillere, hvor de faste er Jacob Schoop, Saeid Ezatolahi og Ylber Ramadani og også Thomas Gundelund.

- Vi har tre andre (Lundrim Hetemi, Adama Fofana og Tobias Sommer, red.), som - selvom vi i løbet af foråret skal spille mange kampe - nok ikke alle sammen kommer ret ofte med omkring af holdet, siger Jacob Krüger og fortsætter:

- Og det kunne godt tænkes, at et par af dem, spiller andre steder.

Er der også spillere, som I sælger? For eksempel Wahid Faghir?

- Vi har fået en del forespørgsler i forhold til Wahid Faghir, og han er en spiller, som igennem det seneste år har tiltrukket sig stor interesse. Man skal aldrig sige aldrig, og han forlader os på et eller andet tidspunkt, men lige nu ser det ud til, han spiller foråret hos os, svarer Jacob Krüger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se de nyeste corona-tal for Vejle her: Smittetallet stiger stadig - godt hjulpet på vej af B117

Annonce