Annonce
Vejle Boldklub

VB kigger efter forstærkning: Én til forsvaret og én til offensiven

Træner Constantin Gâlcă siger torsdag velkommen retur til spillerne, når de tager fat på forberedelserne til den kommende halvsæson, og i første omgang bliver det uden nye spillere i truppen. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, ser gerne, at der i løbet af januar hentes to nye spillere - én til forsvaret og én til offensiven.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub sagde kort inden nytår farvel til Alexander Milosevic, og den svenske stopper skal i løbet af januars transfervindue erstattes.

Samtidig ser Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, gerne, at det lykkes at finde yderligere en forstærkning til den forestående halvsæson.

- Vi håber at få et par nye spillere ind. Èn i stedet for Milosevic og så en spiller til vores offensiv, siger Jacob Krüger.

Ifølge Jacob Krüger skal det være spillere af en kvalitet, der gør, at de vil være med i kampen om startpladserne.

Alexander Milosevic kom til VB inden sæsonen, og nåede altså kun cirka et halvt år i Nørreskoven.

Endnu kortere tid blev det til for angriberen Raphael Dwamena. Ghaneseren kom ligeledes i op til sæsonen, og VB tog en chance, da Dwamena tidligere i karrieren oplevede problemer med hjertet.

Det problem viste sig endnu ikke løst, og Raphael Dwamena spillede sin sidste kamp i VB-trøjen, da vejlenserne tilbage midt i oktober hjemme mødte Lyngby.

Annonce

Har nu én spidsangriber

Dwamenas farvel betyder, at VB står med blot én spidsangriber i form af 17-årige Wahid Faghir, og dermed er vejlenserne sårbare på netop den position.

Det samme gælder det centrale forsvar efter Milosevics farvel. Dermed er der kun Mads Greve og Juhani Ojala med Matthew Briggs som en tredje mulighed til de to centrale forsvarspladser.

Jacob Krüger anser det ikke for videre sandsynligt, at der er nye spillere med, når VB-truppen på torsdag genoptager træningen efter jule- og nytårsferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Annonce