Annonce
VB

VB-matchvinder: Jeg er med for at redde bolde

Indy Groothuizen stod en stor kamp, da VB fredag aften vandt i Fredericia. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Indy Groothuizen har svært ved at bevare pessimismen, når afstanden til nærmeste forfølger er 10 point med 11 kampe igen.
Annonce

Fredericia: Med et par super-redninger da det brændte på sendte målmand Indy Groothuizen Vejle Boldklub et stort skridt nærmere oprykning til Superligaen.

Han snuppede et frispark med kurs mod det ene målhjørne, og i sidste minut afværgede han et hovedstødsforsøg sendt af sted fra cirka en meter fra mål.

- Jeg er med for at redde bolde, konstaterede den hollandske målmand efter kampen.

Og det gjorde Groothuizen i en grad, som er sjældent set i hans tid i VB-målet.

Din mest travle kamp siden du kom til klubben?

- Jeg husker vores første kamp mod Fredericia som én, hvor jeg havde meget travlt. Mere travlt end i denne kamp, sagde Groothuizen med hensyn til de to klubbers opgør tilbage i august på Vejle Stadion - et opgør FC Fredericia vandt med 1-0.

Fredag aften tog VB revanche med en sejr på 2-1 på Monjasa Park i Fredericia.

Annonce

Viborg-nederlag gav et boost

Da VB-holdet fredag aften gik på banen, vidste spillerne, at Viborg netop havde tabt i Kolding, og dermed ville en VB-sejr slå et hul til nærmeste forfølgere på 10 point.

- Når ens nærmeste konkurrent taber, bør det give et boost. Det skete ikke, da vi spillede seneste, for da vi gik på banen mod Næstved, havde Viborg to dage tidligere spillet uafgjort, men heldigvis udnyttede vi denne gang, at Viborg tabte point, sagde Indy Groothuizen.

Med en afstand på 10 point til Viborg og FC Fredericia på henholdsvis anden- og tredjepladsen ser det yderst fornuftigt ud for VB i forhold til superliga-oprykning. Indy Groothuizen har da også svært ved at bevare pessimismen:

- Som jeg ser det, er det kun os selv, som kan ødelægge det. Vi er ubesejrede siden august og har vist, at vi er et stabilt hold. Fortsætter vi ad det spor, kan de andre ikke indhente os, sagde han og tilføjede:

- Det kan selvfølgelig være farligt at sige sådan noget, men vi ligger nu i en virkelig god position.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce