Annonce
Vejle Boldklub

VB's iranske klippe er klar: VB-træneren vil have ham tættere på modstanderens mål

Scener som denne vil VB-træner Carit Falch have flere af: Saeid Ezatolahi som jubler efter en scoring. Den iranske nøglespiller er klar til kamp efter overstået karantæne. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Saeid Ezatolahi er klar for VB efter overstået karantæne. Han har et godt spark fra distancen, og derfor vil VB's træner have ham tættere på modstanderens mål.

Vejle: Saeid Ezatolahi har ikke været til rådighed for VB siden næstsidste spillerunde af sidste sæson.

Her, i kampen mod AaB, modtog han rødt kort, hvorfor han sad over i sidste sæsons svanesang mod Lyngby og denne sæsons første kamp mod Randers.

Saeid Ezatolahi spillede mellem 3. og 5. juni desuden fire kampe for det iranske landshold (mod Hong Kong, Bahrain, Cambodia og Irak), hvorfor han fik forlænget ferie og først vendte tilbage til VB en lille uge før Superligaen begyndte.Men nu er iraneren endelig klar igen, og det er godt nyt for VB, for han er helt central i klubbens bestræbelser på at overleve i Superligaen.

Annonce

- Der går selvfølgelig lidt tid, før han bliver den bedste udgave af sig selv. Men han har en kæmpe betydning for holdet både i sin kvalitet men også i sin tilstedeværelse. De andre spillere får et gran selvtillid mere, når han er der, siger VB's cheftræner Carit Falch.

Saeid kan med rette betegnes som sidste sæsons vigtigste VB'er. Midtbanespillerens fylde på den centrale midbane skabte grundlaget for gode resultater, og når han spillede en god kamp, kunne modstanderen ikke tøjle ham.

Han er også udset til at blive en væsentlig spiller i Carit Falchs system, men der kommer til at gå tid, før han rammer topformen.

- Han er lidt ligesom en ny spiller, fordi han kom senere tilbage. Han er nu ved at lære, for jeg stiller nogle andre krav til hans rolle, lyder det fra Carit Falch.

Den nye cheftræner ser gerne, at Saeid Ezatolahi bliver mindre fastlåst. Han skal arbejde fra boks til boks og tage aggressive løb ind i modstanderens felt. Under Constantin Galca bevægede han sig mest rundt på midten af banen med stor succes som manden, der satte takten i VB's spil.

- Han skal stadig binde holdet sammen, men han skal både være sekser og otter. Vi skal også have udnyttet hans afslutningsfærdigheder. Det sagde jeg til ham så sent som i dag: Jeg vil gerne have dig tættere på mål. Og det samme sagde jeg til de andre spillere: Det er vigtigt, at I lukker af bag ham, så han føler, han kan gå med frem, forklarer Carit Falch.

Saeid Ezatolahi spillede 29 superligakampe for VB i sidste sæson og scorede fire mål.

Annonce
Vejle For abonnenter

Sådan får man bugt med den: Giftig plante skal rives op og bekæmpes nu, inden den kaster frø

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Borgmester byder bemanding for fuldt blus velkommen: Men coronarelaterede løsninger kan fortsat hænge ved fremover

Erhverv For abonnenter

Vejlensers markedsføringsbureau får eftertragtet 'løve' ombord som investor: Bestod svendeprøven ved at hjælpe tøjvirksomhed fra Løvens Hule

Vejle

Drag-banko var et hit: Vestbyens Torv kommer nok igen

Debat

Burde have været bevaret

Vejle Boldklub For abonnenter

Derfor er det vigtigt, at VB fik sit første point

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Vejle Boldklub

VB-træneren tilfreds med uafgjort mod mestrene: Fremgangen fortsætter

Erhverv

Byrådspolitiker foreslår ny uddannelse i Vejle: - Vi er blevet landets femtestørste kommune. Det forpligter.

Sport

Viktor Axelsen vinder OL-guld efter vanvittig finale

Navne For abonnenter

Søren havde det som bøffen i et lunt coinoffer hos McDonald's, så han ville kun på prøve i banken

Erhverv For abonnenter

Trin-for-trin: Sådan ser processen ud, hvis Vejle skal gøre alvor af at oprette en helt ny uddannelse

Billund

Travbanen bliver til en helt ny bydel: Sådan kan du bidrage med dine ideer

Annonce