Annonce
Vejle Boldklub

VB tester stopper med HB Køge-fortid

Matthew Briggs (til højre) har i løbet af karrieren rundet flere engelske klubber. Blandt dem Colchester United som han spillede for i en FA Cup-kamp mod Tottenham. Arkivfoto: Dylan Martinez/Scanpix
Matthew Briggs er den kommende uge på besøg i Nørreskoven. Han er den ene af to prøvespillere, da målmand Seth Wilson fortsat er der.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub tester stopperen Matthew Briggs.

Matthew Briggs er 29 år og spillede senest i Dartford, som hører hjemme i den femtebedste engelske række, National League.

På disse kanter er han dog bedst kendt for den halvsæson han spillede i HB Køge, for hvem han optrådte i efteråret 2019, og så hører han til blandt de yngste spillere, som har spillet i den bedste engelske række. Som blot 16-årig fik han sin Premier League-debut, hvilket skete i Fulhams trøje. Siden repræsenterede han en stribe engelske klubber på forskelligt niveau, inden han i sommeren 2019 kom til Danmark.

- Der opstod desværre nogle problemer mellem HB Køge og jeg, og derfor endte det med, at jeg fik min aftale ophævet, siger Matthew Briggs.

Det skete i marts 2020, og da det var efter transfervinduets, fandtes der kun få muligheder. Én af dem var en tur i den femtebedste engelske række.

- Jeg nåede to kamp, inden turneringen stoppede på grund af coronakrisen, siger Matthew Briggs.

Det er første gang efter coronakrisen, at Matthew Briggs begiver sig til prøvetræning, og i første omgang lyder aftalen mellem Briggs og VB, at han bliver i klubben i en uges tid.

Udover Matthew Briggs har VB én spiller på besøg.

Det er den amerikanske målmand Seth Wilson, der stødte til truppen, da spillerne først på ugen tog fat efter sommerpausen.

Seth Wilson, der er 18 år, er uddannet på det fodboldakademi, som tilhører FC Dallas.

Det er dog ikke første gang, han runder Europa, da han tidligere har prøvetrænet i Skotland, og tilbage i 2019 var en tur forbi den walisiske klub Cardiff.

- I begyndelsen af året trænede jeg med i et par klubber i Østrig, men jeg rejste hjem til USA, da coronakrisen begyndte, siger Seth Wilson.

Det er planen, at Seth Wilson træner med i VB til 24. august.


I begyndelsen af året trænede jeg med i et par klubber i Østrig, men jeg rejste hjem til USA, da coronakrisen begyndte.

Seth Wilson


- Jeg håber, jeg gør det så godt, at mit ophold bliver længere, men nu må vi se, siger Seth Wilson.

Både Matthew Briggs og Seth Wilson får givet mulighed for at spille med, når VB på mandag spiller den første testkamp efter sommerferien. Det sker på Ødsted Stadion, og modstanderen er Aarhus Fremad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Vejle For abonnenter

Av, av, et prik og en bloddråbe: Rødkilde-elever viser samfundssind i kampen mod coronaen

Annonce