Annonce
Vejle Boldklub

VB-træner Peter Sørensen er fortsat uden sejr; vi har spillet til mere, end vi fik

VB-træner Peter Sørensen mener, at VB i flere af de tidligere kampe - for eksempel i søndags mod Brøndby - spillede til mere end det pointmæssige udbytte. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vejle Boldklub må undvære Jerome Opoku i tre kampe efter englænderens udvisning i Brøndby - Fodboldens Disciplinærinstans smed to karantænedage oveni.

Vejle: I fodbold måles succes på antallet af point, og med to point er Vejle Boldklubs succes-rate selvsagt lav.

I søndags indkasserede VB tredje nederlag på stribe, 3-2 mod Brøndby, men i modsætning til de to foregående spillede VB i Brøndby godt med, og derfor er det Brøndby-kampen, VB-træner Peter Sørensen griber fat i forhold til fredagens opgør hjemme på Vejle Stadion mod FC Nordsjælland.

- Jeg tror, de færreste er klar over, hvor hårdt det er at rejse sig efter en kamp som den, vi spillede mod OB, siger Peter Sørensen og fortsætter:

Annonce

- Spillerne leverede mod Brøndby, og i perioder spillede vi bedre end Brøndby. Vi manglede lidt marginaler - Christian Cappis sparkede den ind fra 25 meter, mens vi kort inden misbrugte fra 15 meter, og havde det været omvendt, var det os, som havde vundet 3-2.

Det skete ikke, og dermed jagter VB fortsat sæsonens første sejr, når FC Nordsjælland fredag aften er gæst på Vejle Stadion.

Kampen er Peter Sørensen syvende i spidsen for VB, siden han overtog trænerjobbet, og indtil videre lyder facit på én uafgjort og fem nederlag.

- Jeg mener, vi har spillet til mere, end vi har fået. Vi spillede gode kampe mod AGF, Viborg og Brøndby, men vi fik kun ét point. Vi kunne godt have fået point mod AGF og Brøndby og vundet over Viborg, siger Peter Sørensen.

Tre karantænedage til Opoku

Peter Sørensen valgte til Brøndby-kampen en radikal ændring, da han skiftede til en tremands-bagkæde, og på baggrund af indsatsen i Brøndby kunne Peter Sørensen fristes til at prøve den opstillingen igen.

Der er dog det problem, at den ene af de tre i bagkæden fra Brøndby-kampen mangler. Jerome Opoku sidder ude på grund af karantæne, efter han sent i kampen fik sin anden advarsel og måtte ud. Normalt samler den slags udvisninger, to advarsler, strafpoint til én kamps karantæne, men Opoku må sidde ude hele tre kampe, da han efter sammenstødet med én af Brøndby-spillerne havde fat i sin modstander. Den forseelse var en tur omkring Fodboldens Disciplinærinstans, og instansen smed yderligere to karantænedage oveni.

Og da VB-truppen kun indeholde tre naturlige stoppere, skal der opfindes én til lejligheden, hvis der skal spilles med tre centrale forsvarsspillere.

Mens Jerome Opoku må se på mod FC Nordsjælland, har VB Viljormur Davidsen og Saeid Ezatolahi tilbage. Viljormur Davidsen stod over mod Brøndby, da han havde en mindre skade med hjem fra VM-kvalifikationskampene med Færøerne, mens Ezatolahi i søndags afsonede karantæne.

Annonce
Børkop For abonnenter

Kæmpe solcelleanlæg er måske på vej til kommunen: Vil fylde mere end 300 fodboldbaner

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Opkøb: Juliane fra Vejle har styr på stængerne - og udvider nu forretningen

Vejle For abonnenter

Minister svarer på kommunaldirektørs fald under julefrokost: Eksborgmester trækker byrådet ind i sagen

VEJLE

Alice lader dine drømme gå op i guld: Ny guldsmed i byen skaber personlige vielsesringe og mere til

Billund

Nu forsvinder restriktionerne, og Jan glæder sig til at åbne sit diskotek: Natteliv er ikke bare fest, det er også socialt

Medier: Mette Frederiksen ventes at fjerne restriktioner

LEDER For abonnenter

Du tager fejl, Martin: Selvfølgelig kommer en fagforeningsboss' privatliv medlemmerne ved. Det hedder demokrati, kammerater!

Ny direktør skal vende minus til plus: Står det til Allan skal hele verden kende til Help Care Companys patenterede øjenskyl

Erhverv

Altmuligmand i Jelling er ked af avisartikel om snyd: 'Folk går og snakker om mig i byen'

Fængslet spionchef bruger ikke mulighed for appel til landsret

Erhverv

Vejles 3F-formand står fast på kritik af avisafsløring: 'B.T. er gået langt over grænsen, og der har ikke været en finger at sætte på Pers arbejde'

Vejle For abonnenter

3F-formand til krisemøde, byråd trækkes ind i kommunaldirektørens fald, corona-smitten stikker fuldstændig af, stor rabat på kendt ejendom - og kritik af altmuligmand: Læs de seneste nyheder fra Vejle på blot fem minutter

Vejle Boldklub

VB er rejst langt mod syd efter bedre vejr og baner: Træningen aflyst på grund af snevejr

Annonce