Annonce
Vejle Boldklub

VB-træneren: Sejre giver selvtillid, men så heller ikke mere

VB og Ylber Ramadani har de seneste to kampe spillet til nul. Det skete efter en sæsonindledning med for mange scoringer mod. Arkivfoto: Mette Mørk
Lukas Jensen og Luis Henrique er ude mod Lyngby, mens VB-træner Constantin Gâlcă er klar til at give Kevin Yamga sine første superliga-minutter.
Annonce

Vejle: Der er skønhedspletter, men som udgangspunkt kom Vejle Boldklub godt igennem sæsonens fire første kampe.

Nu venter de næste fire, inden der igen er turneringspause, og den første af de fire er søndagens hjemmekamp mod Lyngby.

- Sejrene giver noget selvtillid, men ellers kan vi ikke bruge vores start til meget andet, kommer det nøgternt fra VB-træner Constantin Gâlcă:

- Nu venter der nye kampe, som alle er svære.

Fraset premieren i Aarhus spiller VB godt, og Gâlcă noterer med tilfredshed, at ét af problemerne fra sæsonens første kampe ser ud til at være løst. Problemet var, at VB lukkede for mange mål ind i begyndelsen af kampene og i det første kvarter efter pausen. Det skete mod AGF, FC København og Sønderjyske.

I de seneste to kampe, superligakampen i Odense mod OB og pokalkampen i Hobro, spillede VB til gengæld til nul.

- Vi er mere fokuserede, og det skal vi holde fast i. Vi må ikke give lette mål væk, som vi gjorde i nogle af de første kampe, siger VB-træneren og fortsætter:

- Vi spillede længe i overtal mod OB og gav i begyndelsen af kampen i Hobro en stor chance væk, men vi er blevet meget bedre i de faser af kampen.

Annonce

Yamga kan få superliga-minutter

VB er fortsat uden Lukas Jensen og Luis Henrique.

Lukas Jensen er tilbage i fuld træning, men Constantin Gâlcă vurderer, at det fortsat er for tidligt at bringe Lukas Jensen i kamp.

- Han trænger til at træne mere. Han trænede med et par gange, og det er for får, siger VB-træneren, der kalder det sikkert, at Lukas Jensen er til rådighed kampen efter opgøret mod Lyngby; udekampen mandag 26. oktober i Aalborg.

Mødet med AaB bliver til gengæld med sikkerhed uden Luis Henrique. Den muskelskade, der holder den brasilianske offensiv-spiller ude, er længerevarende.

- Jeg ved ikke, hvornår han er tilbage. Der kan gå mange uger, inden han er klar, siger VB-træneren.

Til gengæld er Matthew Briggs i fuld træning efter sygdom, og englænderen kan få debut. Også Kevin Yamga er i spil til holdet. Franskmanden, som kom i slutningen af transfervinduet, spillede pokalkampen mod Hobro, og Constantin Gâlcă vurderer Yamga klar til at få sine første superliga-minutter.

VB's formodede startopstilling til kampen mod Lyngby.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Annonce