Annonce
Vejle Boldklub

VB udlejer finsk offensivspiller

Foday Manneh har seneste spillet på leje i finsk fodbold, og angriberen, som for halvandet år siden scorede seks mål i én og samme pokalkamp, er nu retur i Vejle, men han skal efter planen atter leje ud. Arkivfoto: Michael Bager
21-årige Joel Mattsson kommer ikke til Vejle Boldklub i denne omgang. Han fortsætter i Finland.
Annonce

Vejle: Joel Mattsson kommer ikke som planlagt til dansk fodbold.

Vejle Boldklub skrev for næsten et år siden kontrakt med den 21-årige finne, og det var planen, at offensiv-spilleren ved årsskiftet skulle komme til Danmark og slutte sig til VB-truppen til foråret 2021.

- Vi vurderer, at vi er godt dækket ind på de pladser, og derfor vælger vi at leje ham ud, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Joel Mattsson lejes ud til klubben IFK Mariehamn, der spiller i den bedste finske række, på en aftale, som gælder for hele 2021.

Joel Mattsson spillede hele 2020 i klubben Helsinki IFK. Det er den klub, som indtil for nylig havde Lucas Chang i ejerkredsen. Lucas Chang er tidligere bestyrelsesmedlem i VB og tæt samarbejdspartner med VB’s hovedaktionær Andrew Zolotko, men Lucas Chang er ikke længere involveret i den finske klub.

Joel Mattsons aftale med VB strækker sig til sommeren 2022.

Annonce

Tre retur, men de skal ud igen

VB havde yderligere tre spillere - Vitinho, Adama Fofana og Foday Manneh - som i sidste sæson spillede i Helsinki IFK.

De er nu tilbage i VB, men ingen af de tre indgår umiddelbart i planerne for den kommende halvsæson.

Ifølge Jacob Krüger er planen, at de tre atter lejes ud, og med Lucas Changs farvel til Helsinki IFK forekommer det mindre oplagt, at de tre fortsætter i Helsinki IFK.

- Vi kigger efter, hvad der kan være af muligheder for de tre, siger Jacob Krüger.

Også midtbanespilleren Tobias Sommer er tilbage i VB, efter han tilbragte efteråret hos den islandske klub ÍF Grótta. Tobias Sommer kom retur til Danmark, da turneringen på Island sluttede, og derfor trænede han i det sene efterår med i VB.

19-årige Tobias Sommer er ifølge Jacob Krüger en spiller, som på længere sigt indgår i VB’s planer, men i første omgang er målet, at Tobias Sommer spiller foråret 2021 på en lejeaftale i en anden klub.


Vi vurderer, at vi er godt dækket ind på de pladser, og derfor vælger vi at leje ham (Joel Mattsson, red.) ud.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Corona rammer kulturlivet hårdt: Festivalfond præsenterer regnskab med millionunderskud

Annonce