Annonce
Erhverv

Vejle er i konkurrence med Horsens, Kolding og Fredericia om it-virksomheds nye afdeling

It-virksomheden NetIP vil åbne ny afdeling i Trekantområdet. Den præcise placering afhænger af afdelingens ledere, som virksomheden lige nu søger efter. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Annonce

Vejle: Vejle er i konkurrence med blandt andet Kolding, Fredericia, Middelfart og sågar Horsens, når it-virksomheden NetIP skal finde en by at åbne en afdeling, som inden for det første år skal rumme omkring 15 arbejdspladser.

Det fortæller administrerende direktør Carsten Hedemann fra virksomheden, der i dag har syv afdelinger og 170 ansatte.

- Vi har kig på Trekantområdet, men vi har ikke lagt os fast på en by. Det vigtigste for os er at finde de rigtige ledere - det er en teknisk leder og en salgsleder - til den afdeling først, og først derefter afgør vi, hvor afdelingen skal placeres. Vi har en filosofi om, at vi først skal finde de dygtige medarbejdere, før vi kan etablere en ny afdeling. Det er en lidt dyr måde,at gøre det på, men vi har gode erfaringer med det fra andre lokationer, fortæller Carsten Hedemann.

Annonce

Får mange ansøgninger

Han tilføjer, at virksomheden i sidste uge slog de to lederstillinger op, og at der er kommet "flere interessante" ansøgninger.

Han fortæller desuden, at det ikke er et problem for virksomheden at få ansøgninger, når der opslås ledige stillinger.

- For ikke så længe siden slog vi 13 stillinger op og modtog over 720 ansøgninger, fortæller Carsten Hedemann.

Han tilføjer, at virksomheden, der blandt andet leverer konsulentbistand og rådgivning indenfor it til virksomheder og som kom ud af 2019 med et overskud på omkring ni millioner kroner, vil være på udkig efter datateknikere og udviklere, når virksomheden har fundet en placering til sin nye afdeling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce