It-firma fra Brande opkøbt af Herning-virksomhed

Fra venstre mod højre ses Kim Meldgaard Pedersen, Jonas Starup, afdelingsleder Henrik Søegaard samt Benny Nissen. Pr-foto

It-firma fra Brande opkøbt af Herning-virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LavaNET i Brande er blevet opkøbt af firmaet netIP fra Herning.

Brande: It-virksomheden lavaNET, som siden 2012 har haft til huse i Peder Holts tidligere revisionskontor på Herningvej i Brande, er blevet opkøbt af Herning-virksomheden netIP. Seks mand og en praktikant er flyttet til Herning.

Alle konsulenterne fra lavaNET samt fire SharePoint-konsulenter fra netIP bliver samlet i afdelingen Business Services hos netIP i Herning. Tilmed er Henrik Søegaard blevet ansat som ny leder af afdelingen, hvor han får glæde af at holde de 11 specialister travlt beskæftiget med at lave solide it-løsninger sammen med kunderne.

- En rigtig god mulighed opstod for at opjustere på et forretningsområde, hvor det er relativt svært at skaffe specialiseret arbejdskraft i forhold til, hvad vi normalt oplever i vores rekruttering til netIP. Der er stor efterspørgsel efter SharePoint-specialister, og på den her måde kan vi hurtigt og effektivt skabe vækst gennem kompetencer. Det har været en utrolig positiv og hurtig købsproces, hvor vi begge parter har set klare fordele og muligheder forbundet med at slå os sammen i en ny afdeling, fortæller administrerende direktør Carsten Hedemann.

Kemien gør forskellen

LavaNET har i et stykke tid været på udkig efter en investor for at kunne stå stærkere og udrette mere som del af en større virksomhed. Flere interesserede købere meldte sig på banen, men de tre indehavere af lavaNET var ikke i tvivl, da netIP viste interesse for dem.

- Det har været altafgørende for os at finde et godt match til glæde for vores ansatte og kunder. Med netIP faldt det bare i hak, og der var lynhurtigt etableret tillid. Vi identificerer os 100 procent med netIP's værdier og kan stå inde for at drive forretning med stor nærhed til og tryghed for medarbejderne såvel som kunderne, fortæller partner Jonas Starup.

De tre indehavere Jonas Starup, Benny Nissen og Kim Meldgaard Pedersen ser alle frem til at blive medarbejdere i netIP. Deres fælles ønske er nemlig at kunne koncentrere sig om at udvikle de tekniske løsninger og bruge tiden på samarbejdet med kunderne, som de brænder for.

- Vi er nået til et punkt i lavaNET, hvor vi har brug for større muskler og tiltrækningskraft for at kunne være attraktive for både ansatte og kunder. Det bliver med større tryghed og sikkerhed, at vi fremadrettet kan levere de rette løsninger til kunderne med netIP's kompetencer i ryggen, uddyber Jonas Starup.

LavaNET blev etableret i 2012 og kommer med en stærk kundeportefølje med løste SharePoint-opgaver for blandt andre DGI, Vestas, Siemens Gamesa, Lego og Bestseller.

It-firma fra Brande opkøbt af Herning-virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce