Mads diskuterer lokale dilemmaer i Vejle

Mads Steffensen, kendt fra blandt andet Mads & Monopolet på P4 og som vært på Danmarks Radio, er aftenens konferencier til erhvervskonferencen i Vejle. Foto: Søren Gylling

Mads diskuterer lokale dilemmaer i Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mads Steffensen gæster Vejle 25. september til årets erhvervskonference, hvor han og et lokalt erhvervspanel vil diskutere dilemmaer fra erhvervslivet i Vejle Kommune.

Vejle: Temaet for erhvervskonferencen 25. september i Vejle Musikteater er det gode købmandskab. Her bliver to nye erhvervspriser for første gang uddelt, og deltagerne får som noget nyt mulighed for matchmaking til netværksmiddagen.

Aftenens program byder også på oplæg fra Mads Nipper, CEO hos Grundfos, og Søren Birn, CEO hos Fertin Pharma A/S.

Mads Steffensen, kendt fra blandt andet Mads & Monopolet på P4 og som vært på Danmarks Radio, er aftenens konferencier. Han kan på scenen byde velkommen til Mads Nipper og Søren Birn, som vil tale med udgangspunkt i det gode købmandskab fra et lokalt og internationalt perspektiv.

Herefter overtager "Mads og Erhvervspanelet" scenen, hvor Mads Steffensen guider panelet og publikum igennem en række dilemmaer fra erhvervslivet i Vejle Kommune.

Erhvervspanelet består af VB-direktør Henrik Tønder, selvstændig proceskonsulent Mette Ullersted, CEO hos Fertin Pharma A/S Søren Birn og sognepræst i Sct. Nicolai Sogn Maibrit Pedersen.

Netværksdelen har altid været et væsentligt element i forbindelse med vores erhvervskonferencer, og i år tilbyder vi derfor, at deltagerne kan tilmelde sig et matchmaking-system, som ud fra nogle parametre kan finde de bedste matches.
Morten Damgaard, erhvervschef i Vejle

Matchmaking

Inden konferencen er der igen i år mulighed for at deltage i et netværksarrangement på hotel Scandic Jakob Gade. Deltagerne kan vælge mellem en virksomhedsmiddag eller en netværksmiddag, som er for de deltagere, der ønsker at mødes med netværke med nye og eksisterende samarbejdspartnere.

- Netværksdelen har altid været et væsentligt element i forbindelse med vores erhvervskonferencer, og i år tilbyder vi derfor, at deltagerne kan tilmelde sig et matchmaking-system, som ud fra nogle parametre kan finde de bedste matches. Det er en spændende måde at skabe nye relationer på, der kan bidrage til nye samarbejdspartnere, siger Morten Damgaard, erhvervschef i Vejle Kommune, i en pressemeddelelse.

Matchmaking er kun mulig for de deltagere, der er tilmeldt netværksmiddagen, og har oprettet en profil til formålet. Systemet sender deltagerne de bedste matches, og man er selv med til at udvælge, hvem man ønsker at lave aftaler med. Til dette års erhvervskonference uddeles for første gang to nye erhvervspriser; Årets Købmand og Årets Initiativ.

Prisen som Årets Købmand gives til en person, der i sin virksomhed har været eksponent for det gode købmandskab. Indstilling til prisen foregår gennem erhvervsforeningerne, der er med i planlægningen af Erhvervskonferencen 2018.

Prisen for Årets Initiativ belønner et ekstraordinært initiativ, der er taget i løbet af det sidste år. Initiativet skal bidrage med at skabe mere omtale og mere forretning til Vejle.

Prisen gives til en person, virksomhed eller en forening. Alle er velkomne til at indstille via www.vejle.dk/initiativprisen. Der er deadline 14. september kl. 12.

Erhvervskonferencen er arrangeret i tæt samarbejde mellem Vejle Kommune, City Vejle, Give Handel og Erhverv, VB Plus, BusinessVejle og Aktiv Erhverv i Egtved.

Tilmelding til erhvervskonferencen skal ske senest 20. september på https://tilmeld.vejle.dk/633/.

Mads diskuterer lokale dilemmaer i Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce